CulTour 2021: Ipostaza în care fanii nu i-au mai văzut pe actorii din serialul Adela

Publicat pe 12.05.2021 la 16:23 Actualizat pe 13.05.2021 la 11:36

Actorii din serialul Adela au fost surprinși la CulTour chiar când se aflau la filmări și au fost luați la întrebări de către Cristina Ciobănașu.

Cei trei actori au rămas surprinși de vestea că vor da ”examen” chiar din serialul în care joacă, însă au fost curioși și dornici să vadă dacă vor fi ”premianți” sau ”restanți”. Se așteptau la întrebări legate de povestea din serial, însă testul imprevizibil pregătit de Cristina Ciobănașu a cuprins întrebări pe care nici nu și le imaginau! Hai să vezi câte răspunsuri corecte au nimerit!

Cea mai mare parte din timp și-o petrec la filmări și asta pentru că o producție de succes are în spate multe ore de muncă și oameni dedicați.

Oana Moșneagu, Mara Oprea, Vlad Gherman și mulți alții au fost provocați de Cristina Ciobănașu să răspundă la unele dintre cele mai dificile întrebări legate de serial.

Serialul spune povestea a două surori, Adela și Andreea, care au împărţit totul. Cele două află că una din ele este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul. Mama celor doua fete, o femeie avară și rea, dar plină de farmec și umor o trimite pe fiica ei adevarată, Andreea, în lumea bogaților.

Filmările sunt în plină desfăşurare

Antena 1 difuzează Adela, un nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic. Andreea crede că noua ei familie îi va oferi tot ce și-a dorit în viață și e capabilă de orice ca să își păstreze noua poziție socială. Inclusiv să o mintă pe "sora" ei, Adela, care este de fapt adevărata moștenitoare.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Adela urmărind conturile oficiale ale serialului.

În articolul

CulTour 2021: Ipostaza în care fanii nu i-au mai văzut pe actorii din serialul Adela

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x