Cupluri celebre care s-au despărțit în 2021. Care sunt vedetele care au decis să pună punct relației amoroase

Publicat pe 06.02.2022 la 18:00 Actualizat pe 06.02.2022 la 09:54

Mai multe cupluri faimoase au decis să pună punct relației amoroase în care se aflau. Prin intermediul rețelelor sociale sau a comunicatelor, unii dintre ei s-au despărțit într-o manieră amabilă, pe când alții au dovedit contrariul.

Maite Perroni poartă o rochie neagră și are părul prins în coc

Maite Perroni și Koko Stambuk în California

Getty

În ciuda faptului că au avut relații de lungă durată și unii dintre ei urmau să se căsătorească, iată că lucrurile s-au întâmplat cu totul altfel în realitate. Acestea sunt cuplurile care au decis să se despartă în 2021.

Prin intermediul presei sau pe conturile personale de socializare, aceste vedete și-au anunțat separarea. În ciuda faptului că fanii i-ar fi văzut la altar, totul s-a petrecut într-o altă manieră.

Care sunt vedetele care au decis să pună punct relației

Maite Perroni și Koko Stambuk

Maite Perroni și-a anunțat despărțirea de Koko Stambuk atunci când a fost invitată în cadrul unui podcast. Fosta membră a trupei RBD a declarat că după șapte ani de relație lucrurile nu mai erau la fel și fiecare avea interese diferite.

Actrița a menționat că îl va da în judecată pe fostul partener, dat fiind faptul că acesta a făcut câteva declarații care au pus-o într-o lumină proastă pe frumoasa brunetă. Maite Perroni o va ataca în instanță și pe Claudia Martin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chyno Miranda și Natasha Araos

După multe informații apărute în presă, cei doi și-au anunțat despărțirea care a avut loc, de fapt, în 2020. Chyno Miranda a declarat că a respectat-o întotdeauna pe partenera sa și tot ceea ce a construit alături de ea, asta după ce mai multe persoane l-ar fi acuzat pe bărbat de infidelitate.

Cei doi nu au oferit informații legate de această despărțire, spunând că este un moment dificil care ar trebui respectat.

Elon Musk și Grimes

Cei doi și-au consumat relația în septembrie 2021, însă au menținut o relație de prietenie din respect pentru copilul pe care îl au împreună. Elon Musk a menționat că din cauza proiectelor profesionale trebuie să locuiască în Texas, în timp ce fosta lui parteneră se află în Los Angeles.

Copilul celor doi a reușit să atragă imediat atenția presei din cauza numelui pe care îl poartă, cei doi urmând să-i schimbe acestuia prenumele din cauza legilor existente în California.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Cântăreața și Alex Rodriguez s-au despărțit în martie 2021, asta după ce și-au anunțat logodna după o relație de patru ani. Cei doi nu sunt străini unul de altul și continuă să lucreze împreună. Cu toate că au încercat să repare lucrurile, cei doi au ajuns la concluzia că trebuie să rămână prieteni în continuare.

“Ne-am dat seama că suntem mai bine ca prieteni și sperăm să fim în continuare.”, au declarat cei doi.

Adamari López și Toni Costa

Povestea de dragoste începută pe ringul de dans a ajuns la final în 2021, cei doi vorbind despre despărțire în data de 27 mai. Adamari și Toni continuă să aibă o relație amicală, așa cum se poate vedea și pe conturile de socializare ale celor doi. Înainte de a-și anunța despărțirea, Toni Costa a petrecut câteva zile alături de fiica lui.

Kim Kardashian și Kanye West

Au fost căsătoriți mai bine de șapte ani, însă anul acesta au decis că trebuie să pună punct relației. Cei doi au împreună patru copii și au avut în ultima perioadă tot felul de momente dificile, dat fiind campania lui Kanye pentru candidatura la președenție și tulburarea bipolară cu care se confruntă.

În articolul

Cupluri celebre care s-au despărțit în 2021. Care sunt vedetele care au decis să pună punct relației amoroase

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x