JOI, 22 AUGUST 2019

Doru Ana a trăit o prietenie cum rar ți-e dat să întâlnești: „Pare că e ca-n filme, dar mie mi s-a întâmplat”

 Doru Ana, actorul care l-a interpretat pe Dan Lăzărescu în serialul ”Fructul Oprit”, a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, despre cel mai bun prieten al său, Paul. Ascultându-l, nu are cum să nu și se facă pielea de găină. O prietenie ce a durat 50 de ani și care a început în prima zi de grădiniță:

Cea mai frumoasă și cea mai marcantă o am de la 3 ani și jumătate, când am pășit prima oară la grădiniță. Educatoarele ne puneau doi câte doi. Pe mine m-a pus alături de un băiețel care, apoi, mi-a devenit cel mai bun prieten, timp de 50 de ani, până când s-a prăpădit. N-a trecut zi să nu vorbim unul cu altul. De la 3 ani până la 53 de ani, când el s-a prăpădit. Este sarul pe care Dumnezeu mi l-a dat vreodată. Multă lume spunea că suntem frați, că eram nedespărțiți”.

Doru Ana a mărturisit că legătura dintre el și prietenul său a fost una atât de strânsă, încât, atunci când nu erau unul lângă celălalt, fiecare simțea când celălalt era în pericol:

”Pentru mine, el era un alter ego. Eu mă vedeam în Paul, Paul se vedea în mine și. Au fost momente în care ne iuntuiam, prin telepatie. Dacă eram despărțiți, el la o discuție, eu în altă parte și mă atacă, să zicem o gașcă să îmi ia banii. El simțea că mi se întâmpla ceva. Pare că e ca-n filme, dar mie mi s-a întâmplat”.

Pierderea lui Paul a fost greu de suportat de către actor. Doru Ana a mărturisit că a fost cumplit de greu pentru el să accepte să acesta s-a dus:

Când s-a prăpădit, mi-a fost foarte greu. Mă duceam acasă și dădeam să pun mâna pe telefon să îl sun să îi povestesc ce am făcut peste zi. Mă opream în ultima secundă. Primele două luni a fost îngrozitor!

Interviul absolut emoționant cu marele actor Doru Ana, în clipul alăturat.

COMENTARII

Doinița Oancea vrea să strângă 200.000 de euro pentru a ajuta o fetiță de doar 5 ani

acum 7 zile

Doinița Oancea, actrița din serialele ”O grămadă de caramele” (difuzat, duminica, de Happy Channel) și ”Sacrificiul” (difuzat miercurea și joia, de Antena 1), s-a alăturat unei campanii umanitare

„Alta ca ea nu există!”, spune Claudiu Istodor despre fosta sa soție, Maia Morgenstern

acum 11 zile

Cei doi mari actori au fost căsătoriți și vor forma, din nou, un cuplu, de data aceasta doar pe micul ecran. Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor aduc în prim plan povestea familiei Oprea în cadrul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, Sacrificiul, ce va avea marea premieră miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la 20:00.

Vlad Gherman, la școală. Cine îl recunoaște așa?

acum 11 zile

Cu ocazia acestei zile importante, Vlad a postat o fotografie din vremea când era elev de școala primară. O fotografie în care apare alături de colegii lui. Întrebarea este: îl recunoașteți în fotografia alăturată?

În timpul filmărilor pentru ”Sacrificiul”, Cristina Ciobănașu și-a descoperit o nouă pasiune

acum 11 zile

Pe Cristina Ciobănașu în rolul lui Iris telespectatorii o vor putea descoperi în fiecare miercuri și joi, în serialul ”Sacrificiul”.

5 trucuri pentru a irosi mai puțină mâncare

acum 11 zile

România este prima țară din Europa în topul risipei de alimente, având în vedere că o familie aruncă anual, în medie, 170 de kilograme de alimente, în mare parte fructe, legume, carne și produse de panificație.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »