JOI, 22 AUGUST 2019

Doru Ana a trăit o prietenie cum rar ți-e dat să întâlnești: „Pare că e ca-n filme, dar mie mi s-a întâmplat”

 Doru Ana, actorul care l-a interpretat pe Dan Lăzărescu în serialul ”Fructul Oprit”, a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, despre cel mai bun prieten al său, Paul. Ascultându-l, nu are cum să nu și se facă pielea de găină. O prietenie ce a durat 50 de ani și care a început în prima zi de grădiniță:

Cea mai frumoasă și cea mai marcantă o am de la 3 ani și jumătate, când am pășit prima oară la grădiniță. Educatoarele ne puneau doi câte doi. Pe mine m-a pus alături de un băiețel care, apoi, mi-a devenit cel mai bun prieten, timp de 50 de ani, până când s-a prăpădit. N-a trecut zi să nu vorbim unul cu altul. De la 3 ani până la 53 de ani, când el s-a prăpădit. Este sarul pe care Dumnezeu mi l-a dat vreodată. Multă lume spunea că suntem frați, că eram nedespărțiți”.

Doru Ana a mărturisit că legătura dintre el și prietenul său a fost una atât de strânsă, încât, atunci când nu erau unul lângă celălalt, fiecare simțea când celălalt era în pericol:

”Pentru mine, el era un alter ego. Eu mă vedeam în Paul, Paul se vedea în mine și. Au fost momente în care ne iuntuiam, prin telepatie. Dacă eram despărțiți, el la o discuție, eu în altă parte și mă atacă, să zicem o gașcă să îmi ia banii. El simțea că mi se întâmpla ceva. Pare că e ca-n filme, dar mie mi s-a întâmplat”.

Pierderea lui Paul a fost greu de suportat de către actor. Doru Ana a mărturisit că a fost cumplit de greu pentru el să accepte să acesta s-a dus:

Când s-a prăpădit, mi-a fost foarte greu. Mă duceam acasă și dădeam să pun mâna pe telefon să îl sun să îi povestesc ce am făcut peste zi. Mă opream în ultima secundă. Primele două luni a fost îngrozitor!

Interviul absolut emoționant cu marele actor Doru Ana, în clipul alăturat.

COMENTARII

Scenele de dans, o mare provocare pentru actorul Jack Lowden, din serialul ”Război și pace”

acum 5 ore

Jack Lowden este cel care dă viață personajului Nikolai Rostov, din serialul ”Război și pace”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.00, de Happy Channel.

De ce a renunțat Engin Öztürk, din ”Elita societății”, la cariera militară. Motivul este total neașteptat…

acum 8 zile

După începerea serviciului militar, Engin Öztürk a decis să își caute un alt drum și să renunțe să ducă mai departe tradiția familiei.

Din 6 ianuarie, se schimbă ora de difuzare a emisiunii ”CulTOUR” și a serialelor ”Elif” și ”A doua șansă”

acum 18 zile

Din 6 ianuarie, se schimbă ora de difuzare a emisiunii ”CulTOUR” și a serialelor ”Elif” și ”A doua șansă”

Joi, o poveste impresionantă despre familie, credință, iubire și, mai ales, despre puterea magică a Crăciunului

acum 29 zile

Joi, în a doua zi de Crăciun, Happy Channel difuzează o poveste impresionantă despre familie, credință, iubire și, mai ales, despre puterea magică a Crăciunului.

Cristina Ciobănașu se va concentra mai mult pe studii în 2020

acum 36 zile

“Personajul Iris pleacă la studii la Milano așa că am și eu ocazia să îmi termin anul III de facultate”

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »