JOI, 22 AUGUST 2019

Doru Ana a trăit o prietenie cum rar ți-e dat să întâlnești: „Pare că e ca-n filme, dar mie mi s-a întâmplat”

 Doru Ana, actorul care l-a interpretat pe Dan Lăzărescu în serialul ”Fructul Oprit”, a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, despre cel mai bun prieten al său, Paul. Ascultându-l, nu are cum să nu și se facă pielea de găină. O prietenie ce a durat 50 de ani și care a început în prima zi de grădiniță:

Cea mai frumoasă și cea mai marcantă o am de la 3 ani și jumătate, când am pășit prima oară la grădiniță. Educatoarele ne puneau doi câte doi. Pe mine m-a pus alături de un băiețel care, apoi, mi-a devenit cel mai bun prieten, timp de 50 de ani, până când s-a prăpădit. N-a trecut zi să nu vorbim unul cu altul. De la 3 ani până la 53 de ani, când el s-a prăpădit. Este sarul pe care Dumnezeu mi l-a dat vreodată. Multă lume spunea că suntem frați, că eram nedespărțiți”.

Doru Ana a mărturisit că legătura dintre el și prietenul său a fost una atât de strânsă, încât, atunci când nu erau unul lângă celălalt, fiecare simțea când celălalt era în pericol:

”Pentru mine, el era un alter ego. Eu mă vedeam în Paul, Paul se vedea în mine și. Au fost momente în care ne iuntuiam, prin telepatie. Dacă eram despărțiți, el la o discuție, eu în altă parte și mă atacă, să zicem o gașcă să îmi ia banii. El simțea că mi se întâmpla ceva. Pare că e ca-n filme, dar mie mi s-a întâmplat”.

Pierderea lui Paul a fost greu de suportat de către actor. Doru Ana a mărturisit că a fost cumplit de greu pentru el să accepte să acesta s-a dus:

Când s-a prăpădit, mi-a fost foarte greu. Mă duceam acasă și dădeam să pun mâna pe telefon să îl sun să îi povestesc ce am făcut peste zi. Mă opream în ultima secundă. Primele două luni a fost îngrozitor!

Interviul absolut emoționant cu marele actor Doru Ana, în clipul alăturat.

COMENTARII

A crescut, dar are același ‘’chip de înger’’! Iată transformarea Danielei Aedo!

acum 54 zile

O știi din serialul mexican ’’Îngerașul’’. Te-a cucerit cu inocența și drăgălășenia ei. Pe atunci era doar o copilă, cu un imens talent. Între timp, a devenit o frumoasă domnișoară, dar a rămas la fel de talentată.

Cine este Emre Kivilcim? Află mai multe despre chipeșul actor din ‘’Elif’’

acum 54 zile

Emre Kivilcim s-a născut pe 2 septembrie 1988, la Istanbul. Are 182 cm înălțime si cântărește aproximativ 78 de kilograme. Are un frate mai mare, Yunus, și o soră mai mică. I-a plăcut de mic să fie în centrul atenției, fiind selectat să fie personaj într-o reclamă cu mâncare pentru copii.

Criss și Vlad sărbătoresc cei mai frumoși 8 ani din viața lor!

acum 67 zile

Îi știi de pe vremea când jucau în serialul-fenomen ''Pariu cu viața''. Încă de atunci, de la începuturile carierei lor în actorie, cei doi se iubesc nebunește. Sau mai bine spus, se iubesc ca doi copii.

Alp Navruz nu refuză provocările! Ce a făcut actorul

acum 69 zile

L-ai văzut în diferite roluri în serialele turcești, dar așa nu l-ai mai văzut. Alp Navruz, călare pe un cal, într-un peisaj desprins parcă din filmele cu cowboy.

Atunci, doar un copil inocent...acum, se bucură de faimă în toată lumea! Cine să fie?

acum 69 zile

Este actriță, este frumoasă și are tot ce își dorește. Apogeul carierei l-a atins odată cu rolul din serialul american ‘’Neveste disperate’’. Nu cred că mai încape îndoială că fetița din fotografie este chiar Eva Longoria.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »