JOI, 22 AUGUST 2019

Doru Ana a trăit o prietenie cum rar ți-e dat să întâlnești: „Pare că e ca-n filme, dar mie mi s-a întâmplat”

 Doru Ana, actorul care l-a interpretat pe Dan Lăzărescu în serialul ”Fructul Oprit”, a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, despre cel mai bun prieten al său, Paul. Ascultându-l, nu are cum să nu și se facă pielea de găină. O prietenie ce a durat 50 de ani și care a început în prima zi de grădiniță:

Cea mai frumoasă și cea mai marcantă o am de la 3 ani și jumătate, când am pășit prima oară la grădiniță. Educatoarele ne puneau doi câte doi. Pe mine m-a pus alături de un băiețel care, apoi, mi-a devenit cel mai bun prieten, timp de 50 de ani, până când s-a prăpădit. N-a trecut zi să nu vorbim unul cu altul. De la 3 ani până la 53 de ani, când el s-a prăpădit. Este sarul pe care Dumnezeu mi l-a dat vreodată. Multă lume spunea că suntem frați, că eram nedespărțiți”.

Doru Ana a mărturisit că legătura dintre el și prietenul său a fost una atât de strânsă, încât, atunci când nu erau unul lângă celălalt, fiecare simțea când celălalt era în pericol:

”Pentru mine, el era un alter ego. Eu mă vedeam în Paul, Paul se vedea în mine și. Au fost momente în care ne iuntuiam, prin telepatie. Dacă eram despărțiți, el la o discuție, eu în altă parte și mă atacă, să zicem o gașcă să îmi ia banii. El simțea că mi se întâmpla ceva. Pare că e ca-n filme, dar mie mi s-a întâmplat”.

Pierderea lui Paul a fost greu de suportat de către actor. Doru Ana a mărturisit că a fost cumplit de greu pentru el să accepte să acesta s-a dus:

Când s-a prăpădit, mi-a fost foarte greu. Mă duceam acasă și dădeam să pun mâna pe telefon să îl sun să îi povestesc ce am făcut peste zi. Mă opream în ultima secundă. Primele două luni a fost îngrozitor!

Interviul absolut emoționant cu marele actor Doru Ana, în clipul alăturat.

COMENTARII

Serialul britanic “Downton Abbey” a intrat în Cartea Recordurilor

acum 13 zile

Happy Channel difuzează serialul ”Downton Abbey” în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00, câte două epizoade pe zi.

Modificări în grila de programe Happy Channel

acum 15 zile

Din 4 noiembrie, în grila de programe Happy Channel vor apărea mai multe modificări. Final de serial, filme noi, reveniri în grilă și schimbarea orei de difuzare a unuia dintre serialele turcești difuzate în exclusivitate de Happy Channel.

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel te invită la o comedie spumoasă

acum 18 zile

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel te invită la o comedie spumoasă: ”Luna recoltei” (”Harvest Moon”).

Un film de excepție cu Joaquin Phoenix și Emma Stone, sâmbătă, la Happy Channel

acum 24 zile

Sâmbătă, de la ora 20.00, Happy Channel difuzează un film de excepție, scris și regizat de către Woody Allen: ”În lipsa rațiunii” (”Irrational Man”).

Modificări în grila de programe Happy Channel, valabile din octombrie

acum 54 zile

Octombrie vine, la Happy Channel, cu schimbări în grila de programe.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »