VINERI, 16 MARTIE 2018

Duminică - 18 martie, la Povești COOL: Criss și Vlad au pregătit o ediție specială de Ziua Internațională a Fericirii

În ediția de duminică (18 martie) a emisiunii Povești COOL, difuzată de la ora 12.30, la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sărbătoresc Ziua Internațională a Fericirii în avans. 

Ziua Internațională a Fericirii este serbată anual pe data de 20 martie. Anul acesta, Criss și Vlad le-au pregătit fanilor o emisiune specială cu prilejul acestei zile, pe care au ales s-o serbeze încă de duminică - 18 martie. 

  • "A încerca mereu lucruri noi este o cheie spre fericire."
  • "Stabilirea unor scopuri, țeluri relevante în viață, stăruința, puterea de a trece peste neplăceri este un alt secret pentru a trăi fericit."
  • "Fericirea nu poate fi atinsă în totalitate fără o viață emoțională împlinită și nici fără a putea să accepți cine ești cu adevărat."

La "CineCOOL", invitatul Irinei Nistor este actorul Anghel Damian, fiul regizorilor Anca și Laurențiu Damian. Interviul cu tânărul actor poate fi urmărit de telespectatori în această duminică, de la ora 12.30, la Happy Channel. 

COMENTARII

TOTUL este posibil pentru un cuplu de adolescenți! În filmul „Cloud 9: provocarea finală”

acum 15 zile

Când adolescenții își pun ceva în minte, nimic nu le stă în cale să își ducă planurile la bun sfârșit. Vă veți convinge de asta joi, de la ora 17.00, postul Happy Channel, urmărind filmul original Disney Channel „Cloud 9: Provocarea finală”.

Din 14 Noiembrie HAPPYCINEMA® îi așteaptă pe bistrițeni cu cele mai noi filme la Bistrița Retail Park

acum 28 zile

Printre filmele în premieră care pot fi urmărite în noiembrie la HAPPYCINEMA® se numără Bătălia de la Midway, Marea provocare: Le Mans’66, O nouă poveste de Crăciun, Doctor Sleep, Îngerii lui Charlie și animațiile Cenușăreasa și prințul misterios și Regatul de gheață II .

Modificări în grila de programe Happy Channel

acum 40 zile

Din 4 noiembrie, în grila de programe Happy Channel vor apărea mai multe modificări. Final de serial, filme noi, reveniri în grilă și schimbarea orei de difuzare a unuia dintre serialele turcești difuzate în exclusivitate de Happy Channel.

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel te invită la o comedie spumoasă

acum 42 zile

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel te invită la o comedie spumoasă: ”Luna recoltei” (”Harvest Moon”).

Un film de excepție cu Joaquin Phoenix și Emma Stone, sâmbătă, la Happy Channel

acum 48 zile

Sâmbătă, de la ora 20.00, Happy Channel difuzează un film de excepție, scris și regizat de către Woody Allen: ”În lipsa rațiunii” (”Irrational Man”).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »