După 20 de ani de muncă, William Levy a strâns o avere. Aceasta se ridică la ordinul milioanelor de dolari

Publicat pe 09.11.2021 la 11:22 Actualizat pe 09.11.2021 la 12:12

William Levy este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori de telenovele. Bărbatul a reușit să câștige inimile a milioane de fani din întreaga lume și astfel și-a construit un imperiu. După 20 de ani de muncă, acesta a strâns o avere.

William Levy poartă o cămașă cu imprimeu și are părul vopsit blond

William Levy în data de 9 octombrie 2021

Profimedia

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că William Levy este printre cei mai populari actori de telenovele. Bărbatul a lucrat fără oprire timp de 20 de ani, astfel că a reușit să strângă o avere frumușică.

Cu toate că este stabil din punct de vedere financiar, William Levy este fericit datorită familiei frumoase pe care o are împreună cu Elizabeth Gutierrez. Cei doi au împreună doi copii și se iubesc nespus.

Recent, presa a dezvăluit care este averea cunoscutului actor, iar fanii nu au putut crede atunci când au descoperit suma fabuloasă pe care William Levy o deține în conturi.

După 20 de ani de muncă, William Levy a strâns o avere

Prima oară când William Levy a fost remarcat la televizor a fost în cadrul show-ului „La isla de la tentación”. Ulterior bărbatul a jucat în telenovele precum “Olvidarte jamás”, “Mi vida eres tú”, “Acorralada”.

Înainte de a juca în telenovele, William Levy a fost constructor, însă puțină lume cunoaște acest detaliu despre faimosul actor.

Cine poate uita că William Levy a jucat și în videoclipul lui J.Lo pentru piesa I’m into you, acolo unde și-a arătat trupul în toată splendoarea sa. Pentru toate momentele în care actorul ne-a încântat cu prezența sa, acesta a reușit să strângă timp de 20 de ani nici mai mult, nici mai puțin de 18 milioane de dolari.

William Levy a jucat și în remake-ul telenovelei “Cafea cu parfum de femeie”, alături de Carmen Villalobos și Laura Londoño.

“Este o adaptare, este o altă versiune. În 25 de ani totul s-a schimbat mult, mai mult viața femeilor în societate.”, a scris producătoarea telenovelei pe rețelele de socializare.

Deși William Levy și Elizabeth Gutierrez formează un cuplu din 2003 și au împreună doi copii, iată că cei doi nu s-au căsătorit niciodată. Cei mai mulți dintre fani cred că nunta lor a fost organizată în secret, însă nimic mai fals.

Cine este Elizabeth Gutierrez, partenera lui William Levy

Elizabeth Gutierrez este o actriță de talie mondială crescută în Statele Unite. S-a născut la 1 aprilie 1979 și are doi copii cu celebrul actor William Levy. Christopher Alexander Levy, născut în 2006 și Kailey Levy, născută în 2010, sunt cei doi micuți pe care Elizabeth Gutierrez îi iubește nespus de mult.

Elizabeth Gutierrez a fost avantajată pentru faptul că a cunoscut întotdeauna două limbi străine, iar asta nu a putut decât să o bucure, având în vedere că a obținut contracte atât pentru publicul din America Latină cât și pentru cel din America de Nord.

Chiar dacă publicul o cunoaște cel mai bine ca fiind partenera lui William Levy de foarte multă vreme, asta nu înseamnă că frumoasa femeie nu și-a obținut o carieră prin forțele proprii. Aceasta a avut nenumărate contracte în SUA.

Elizabeth Gutierrez nu pierde nicio șansă de a-și arăta familia pe rețelele de socializare și a fost fotografii cu toți membrii familiei atunci când are ocazia. Frumoasa actriță are peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, oameni care îi apreciază fiecare postare.

După zvonurile legate de despărțirea celor doi, aceștia au apărut împreună pe covorul roșu în cadrul unor celebre premii.

În articolul

După 20 de ani de muncă, William Levy a strâns o avere. Aceasta se ridică la ordinul milioanelor de dolari

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x