Eduardo Capetillo vorbește despre relația pe care o are cu fiul cel mare. Cum se înțeleg cei doi

Publicat pe 04.08.2022 la 14:45 Actualizat pe 04.08.2022 la 16:11

Eduardo Capetillo vorbește pentru prima oară despre relația pe care o are cu fiul cel mare. Cum se înțeleg cei doi și cât de bine seamănă.

Eduardo Capetillo poartă un tricou alb și un sacou negru

Eduardo Capetillo. 23 iunie 2021

Profimedia Images

Eduardo Capetillo vorbește pentru prima oară despre relația pe care o are cu fiul său mai mare, Eduardo Capetillo Jr. Actorul spune că deseori intervin certuri între ei, însă niciodată o discuție care să nu mai poată fi reparată ulterior.

Eduardo Capetillo vorbește despre relația pe care o are cu fiul cel mare

Deși în mediul online apar de fiecare dată zâmbitori și apropiați unul de celălalt, Eduardo Capetillo și fiul său nu au întotdeauna o relație perfectă. Actorul spune că atunci când ajung să se certe, rezolvă fiecare problemă cu țipete. Actorul în vârstă de 52 de ani a devenit tătic pentru prima oară pe 17 august 1994. În interviul oferit pentru revista “Eres” a vorbit pentru prima oară despre relația pe care o are cu fiul său.

“Această relație are atât părți bune cât și rele, însă cele bune predomină. Mai există momente de fricțiune pentru că el e deja un bărbat în toată regula și atunci când ne întâlnim ne ciocnim în idei și gândire.”, a spus Eduardo Capetillo, potrivit Univision.com. Celebrul actor a mărturisit că nu de puține ori ajunge să se certe cu fiul său, primul dintre cei cinci copii pe care îi are alături de Biby Gaytán.

“Câteodată reușim să ne punem de acord, dar câteodată țipăm și până la urmă ne înțelegem.”, a spus actorul. În ciuda diferențelor, Eduardo Capetillo spune că relația cu fiul său este unică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Să înțelegi naturalețea iubirii noastre, prieteniei, să fim tată și fiu, mândria că suntem împreună, asta este ceva minunat.”, a continuat vedeta. Întrebat care este principala diferență dintre el și fiul său, Eduardo Capetillo a menționat ordinea cu care își împarte fiecare viața personală.

Citește și: Eiza Gonzalez, surprinsă cu un look natural în timpul filmărilor. Cât de bine arată brazilianca fără retușurile stiliștilor

“Să spunem că el este foarte dezordonat, iar eu sunt foarte ordonat.”, a transmis actorul. Capetillo spune că în timp ce el are șifonierul perfect, “până și cămășile aranjate după culori”, fiul său își ține hainele împrăștiate. În cazul acestul aspect, actorul mărturisește că sunt ca apa și oțetul.

“Eu am fost foarte strict pentru că am avut nevoie în viață. Poate că la vârsta lui și eu eram așa, dar cum mie strictețea mi-a salvat viața, m-am dus în cealaltă extremă.”, a punctat.

Eduardo Capetillo Jr. își admiră tatăl

În ciuda certurilor care mai apar câteodată între tată și fiu, cel din urmă spune că își admiră tatăl pentru strictețea de care dă dovadă în fiecare aspect al vieții sale. De asemenea, îl consideră pe Eduardo Capetillo un prieten, mai mult decât părinte, și își respectă relația pe care și-ua construit-o de-a lungul timpului.

Citește și: Angélica Rivera și-a sărbătorit ziua de naștere. Celebra vedetă de telenovele a împlinit 53 de ani

“Îmi place când vorbesc cu el, parcă aș fi cu un prieten. Știu că îmi dă sfaturi din toată inima și cu toată dragostea și îl văd ca pe cineva cu multă experiență, așa că îmi place să vorbesc cu el.”, a spus Eduardo Capetillo jr. Tânărul de 27 de ani se va lansa ca solist în Mexic, țara sa de origine. Tatăl își sprijină fiul ca întotdeauna și speră că va avea succesul pe care și-l dorește.

În articolul

Eduardo Capetillo vorbește despre relația pe care o are cu fiul cel mare. Cum se înțeleg cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x