Gabriel Soto are propria păpușă Ken. Ce fotografie a postat actorul în mediul online și cum arată figurina care îi seamănă izbitor

Publicat pe 16.08.2022 la 14:14 Actualizat pe 16.08.2022 la 14:31

Gabriel Soto are propria păpușă Ken. Actorul a postat o fotografie inedită cu figurina care îi seamănă izbitor. Cum arată.

Gabriel Soto poartă un costum negru și stă alături de Irina Baeva

Gabriel Soto și Irina Baeva

Profimedia Images

Gabriel Soto este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele. Alături de Irina Baeva formează un cuplu apreciat pretutindeni, iar cei doi dovedesc că se iubesc de fiecare dată mai mult cu ajutorul imaginilor postate în mediul online. De data aceasta însă, actorul și-a surprins fanii cu o altă curiozitate.

Gabriel Soto are propria păpușă Ken

Acum că toată lumea a aflat motivul pentru care Gabriel Soto și irina Baeva și-au amânat nunta, iată o altă știre surprinzătoare venită din partea actorului. Acesta are propria păpușă Ken, realizată după chipul și asemănarea sa. În ciuda faptului că fanii așteaptă nerăbdători să afle noi informații despre căsătoria mult așteptată, iată că vedeta nu se lasă influențată.

Până și Gabriel Soto însuși a fost surprins de păpușa care îi seamănă, iar fotografiile nu au întârziat să apară pe contul său personal de Instagram. Are peste 4 milioane de fani în mediul online și nu este de mirare faptul că a primit zeci de comentarii și mii de aprecieri atunci când l-a prezentat pe Ken în varianta sa personalizată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ce detalii incredibile! Mi-au trimis această păpușă pentru a promova un nou proiect.”, a spus Gabriel Soto în spirit de glumă. Mulți fani de-ai actorului au rămas impresionați, iar cei mai mulți chiar au simțit nevoia să lase câteva cuvinte în dreptul fotografiei.

“Îmi place”, “Ce cool e”, “Genial”, “Super”, au fost doar câteva dintre cuvintele pe care internauții le-au lăsat pe pagina de socializare a actorului. De-a lungul timpului au existat mai multe vedete ale căror păpuși au fost realizate după chipul și asemănarea lor. Printre acestea se numără și Adamari Lopez, Jennifer Lopez, Gigi Hadid și mulți alții. Chiar și Maite Perroni sau Anahi s-au simțit la fel de privilegiate.

Totul despre Gabriel Soto, celebrul actor de telenovele

Gabriel Soto este un cunoscut actor și model din Mexic. A jucat de-a lungul timpului în nenumărate telenovele și a câștigat locul întâi în cadrul Mister World 1996. A făcut parte și din formația Kairo și a fost căsătorit cu actrița Geraldine Bazan.

Din căsătoria celor doi s-au născut Elisa Marie Soto și Alexa Miranda Soto, iar fetițele sunt întotdeauna prezente, atât pe pagina de socializare a tatălui cât și cea a mamei. Și-a început cariera de model la 18 ani și a jucat în mai multe telenovele printre care și “Alma Rebelde”, “Mi destino eres tu”, “Carita de angel” și multe altele.

În articolul

Gabriel Soto are propria păpușă Ken. Ce fotografie a postat actorul în mediul online și cum arată figurina care îi seamănă izbitor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: „Cel mai drăguţ!” Ce a putut spune despre Adrian Mutu
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x