Gabriel Soto și Irina Baeva se căsătoresc. Detaliile oferite de actriță despre fericitul eveniment

Publicat pe 26.12.2021 la 22:30 Actualizat pe 26.12.2021 la 22:02

După ce și-au anunțat fanii că joacă împreună într-o nouă telenovelă, Gabriel Soto și Irina Baeva au declarat că se căsătoresc. Cei doi au data stabilită, dar și alte detalii importante legate de fericitul eveniment.

Gabriel Soto poartă pantaloni închiși la culoare și o bluză cu mâneci lungi, dar și ochelari de soare. Irina Baeva este îmbrăcată într-o rochie scută și are părul blond, desprins

Gabriel Soto și Irina Baeva în Central Park, Manhattan

Profimedia

Gabriel Soto și Irina Baeva formează unul dintre cele mai iubite cuplu la momentul actual. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și de când și-au anunțat logodna, fanii sunt în extaz.

Recent, aceștia au mărturisit că joacă împreună într-o nouă telenovelă, dar nu acest lucru i-a uimit pe internauți. Irina Baeva a mărturisit că data nunții este deja stabilită și alte anumite detalii legate de fericitul eveniment sunt bine puse la punct.

Cât despre rochia de mireasă, Irina Baeva mărturisește că va fi doar una. Ce spune actrița despre nunta cu Gabriel Soto.

Gabriel Soto și Irina Baeva se căsătoresc

Noi detalii ies la iveală în ceea ce privește nunta dintre Gabriel Soto și Irina Baeva. După ce actorii și-au anunțat apariția într-o nouă telenovelă, iată că detaliile despre căsnicie nu au întârziat.

De-a lungul relației lor, cei doi actori au întâmpinat dificultăți, atât din partea presei, cât și din partea fostei soții a lui Gabriel Soto. Aceasta a făcut câteva declarații picante care au ținut prima pagină a ziarelor o bună perioadă de timp.

În ciuda faptului că actorul i-a spus fostei sale soții că Irina Baeva este doar o consolare și o vede destul de rar, iată că acum cei doi îndrăgostiți au ajuns să fie logodiți și să-și facă planuri serioase de nuntă. După anunțul legat de logodnă, Gabriel Soto și Irina Baeva au oferit puține detalii legate de fericitul eveniment.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Irina Baeva spunea acum ceva timp că nunta va avea loc și că amândoi sunt foarte îndrăgostiți și nerăbdători să-și înceapă o viață împreună. Ulterior, după ce au dezvăluit că joacă împreună într-o nouă telenovelă, actrița a făcut publică și data nunții.

“Ideea este ca nunta să fie undeva la mijlocul anului viitor. Atunci se vor fi terminat și filmările pentru telenovelă.”, a declarat Irina Baeva.

“Se poate să existe tradiții, așa cum există în fiecare țară, în fiecare cultură. Până la urmă acesta este un eveniment fericit, de care se bucură fiecare în parte așa cum știe.”, a continuat actrița.

Irina Baeva, despre rochia de mireasă

Cât despre rochia de mireasă, frumoasa rusoaică a mărturisit că va avea doar una și că deja și-a ales-o.

“S-ar putea să am și o a doua opțiune, rochia este foarte grea și atunci când dansez va trebui să fiu mai liberă.”, a mărturisit Irina Baeva.

Actrița mărturisește că nu va avea mai mult de două rochii, maximum, dat fiind faptul că își dorește să se distreze la nuntă, nu să stea toată noaptea schimbându-se.

Irina Baeva susține că atât ea cât și Gabriel Soto au stabilit și alte detalii legate de eveniment, însă pe parcurs le vor anunța pe toate. Momentan, cei doi se concentrează pe platourile de filmare, acolo unde filmează pentru o nouă telenovelă.

“Va trebui să vorbim cu producătoare, nu putem să avem nunta și filmările în același timp. Nu ne-ar plăcea.”, a continuat rusoaica.

Irina Baeva este de părere că nunta este un eveniment de care trebuie să te bucuri alături de familie, de prieteni, iar faptul că evenimentul ar putea avea loc în același timp cu filmările telenovelei nu ar fi prea plăcut.

În articolul

Gabriel Soto și Irina Baeva se căsătoresc. Detaliile oferite de actriță despre fericitul eveniment

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x