Güero Castro îi ia apărarea actriței Angélica Rivera. Cei doi au divorțat acum mai bine de 14 ani

Publicat pe 31.01.2023 la 13:52 Actualizat pe 31.01.2023 la 14:16

Güero Castro îi ia apărarea actriței Angélica Rivera. Cei doi au divorțat acum mai bine de 14 ani însă au păstrat o relație cordială de-a lungul timpului.

Angelica Rivera poartă o bluză neagră cu mâneci lungi și își ține mâna dreaptă în părul blond

Güero Castro îi ia apărarea actriței Angélica Rivera

Profimedia Images

El Güero Castro și Angelica Rivera au divorțat acum mai bine de 14 ani, însă de atunci relația lor a rămas una cordială. Au împreună trei fiice și de-a lungul timpului au fost văzuți împreună, ca o familie, în cadrul celor mai importante evenimente.

Güero Castro îi ia apărarea actriței Angélica Rivera și spune că fosta sa soție este “grijulie”

Deși au încheiat relația de iubire acum multă vreme, El Güero Castro și Angelica Rivera și-au uimit fanii cu aparițiile din mediul online. Aceștia continuă să aibă întrevederi în cadrul evenimentelor importante din viața lor, dar și a celor trei fiice pe care le au împreună. Recent, acesta i-a luat apărarea soției sale. Vedeta a fost criticată pentru micile aranjamente pe care se presupune că și le-a realizat chirurgical.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Producătorul José Alberto Sáinz, cunoscut sub numele de El Güero Castro a demonstrat că nu toate despărțirile sunt problematice. După 14 ani de la divorț, acesta a ținut să iasă în apărarea fostei sale soții după ce aceasta a fost aspru criticată pentru operațiile estetice pe care și le-a făcut. Cu toate că cei doi au încercat să-și țină viața privată departe de luminile reflectoarelor, de data aceasta a fost dezvăluit faptul că relația lor funcționează în parametrii normali. Se spune că Angélica Rivera apare în fotografiile fiicelor sale cu un chip mult prea tineresc, însă toate dubiile au fost acum lăsate deoparte.

“E foarte frumoasă, se menține bine, e o femeie foarte frumoasă.”, a declarat Güero Castro. Acesta a subliniat faptul că fosta sa soție acordă o importanță majoră îngrijirii faciale, spunând că “are grijă, e o femeie foarte disciplinată în multe privințe și e minunată.” De altfel, nu a uitat să menționeze că relația cu protagonista din “La gaviota” este una cordială: “Ne înțelegem foarte bine”.

Ce spune El Güero Castro despre seria în care Angelica Rivera își va prezenta viața

S-a zvonit faptul că actrița își dorește revenirea pe platourile de filmare după divorțul de Enrique Pena Nieta. El Güero Castro este unul dintre cei mai apreciați producători de la Televisa și de-a lungul anilor a scos pe piață telenovele precum “La que no podia amar” și “Corona de lagrimas”. O altă știre a avut-o în prim plan pe Angelica Rivera care și-ar dori realizarea unei istorii biografice.

“Cred că o să fac asta într-o zi în care o să am o biografie care să-mi atragă atenția și pe care să o pot face. Acum nu, sunt concentrat pe telenovelele pe care le pregătesc. Vine acum o nouă istorie pe care trebuie să o pregătesc. Apoi vine El maleficio și încă una pe care trebuie să o realizez până la finalul anului.”, a declarat producătorul.

Angelica Rivera nu a oferit nicio declarație până în prezent legată de ideea cum că s-ar întoarce pe platourile de filmare. Aceasta a jucat în Destilando amor și Mariana de la noche.

“Nu aș produce ceva care ar avea legătură cu familia mea, cu persoana mea pentru că ar fi greșit și aș fi judecat. Atunci, cred că nu ar fi corect.”, a mărturisit acesta.

În articolul

Güero Castro îi ia apărarea actriței Angélica Rivera. Cei doi au divorțat acum mai bine de 14 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x