Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea” s-a fotografiat alături de colegii de platou. Despre cine este vorba

Publicat pe 03.06.2023 la 18:19 Actualizat pe 03.06.2023 la 16:31

Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea” s-a fotografiat alături de colegii de platou. Despre cine este vorba.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă un tricou negru și sacou gri

Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea” s-a fotografiat alături de colegii de platou

Happy Channel

Rolul de protagonist din “Moștenirea” este jucat de nimeni altul decât îndrăgitul actor Halil Ibrahim Ceyhan. Model, cântăreț, compzitor și actor, acesta a reușit să-și demonstreze talentul cu fiecare ocazie pe care a avut-o de-a lungul timpului.

Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea” s-a fotografiat alături de colegii de platou

Serialul “Moștenirea” i-a adus nenumărate beneficii, printre care și recunoaștere internațională. Alături de colegii de platou a legat o frumoasă relație de prietenie și acest lucru a fost ușor demonstrat grație fotografiilor apărute în mediul online. Cea mai recentă dintre acestea îl aduce pe Halil Ibrahim Ceyhan alături de Yaprak Durmaz și Tolga Sala. Nu este pentru prima oară când protagonistul se afișează lângă colegii săi. Pe vremea când o avea alături pe Sila Sıla Türkoğlu, aceștia au fost văzuți deseori împreună.

Citește și: O nouă surpriză pentru fanii lui Halil Ibrahim Ceyhan. Ce se întâmplă cu serialul “Moștenirea” în Turcia

Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram și reușește în continuare să rămâne pe cele mai bune locuri în topurile preferințelor. Invitat în cadrul emisiunii lui Armağan Çağlayan, acesta a vorbit despre perioada copilăriei, dar și despre lucrurile care s-au schimbat în prezent.

Urmărește Moștenirea, de luni până vineri de la 18:00, la Happy Channel

“Este normal să spui că nu poți face nimic fără internet? Până acum nu exista, se citeau foarte multe cărți, se petrecea timp în familie, experiența culturală era privită mai mult. Cu alte cuvinte, oamenii știau unde se află, despre ce vorbesc, știau unde să stea. Dar de când a venit internetul în viețile noastre se întâmplă foarte multe corupții. Din punctul meu de vedere spun că am nepoți care obișnuiau să se joace foarte mult pe tablete.

Eu mă jucam pe stradă, asta ne-a îmbogățit copilăria. Aveam imaginație, aveam o copilărie bogată. Știam cine este adultul și cine este copilul. Acum toată lumea e cu ochii în tablete. De exemplu, noi obișnuiam să ne ridicăm atunci când cei mari intrau în cameră. Acum copiii nu știu ce se întâmplă pentru că sunt pe tablete.”, a declarat Halil Ibrahim Ceyhan.

Lucruri neștiute despre protagonistul serialului “Moștenirea”

Halil Ibrahim Ceyhan joacă rolul de protagonist în “Moștenirea”. Înainte de succesul internațional al serialului, actorul a câștigat prremiul pentru “Cel mai bun model al Turciei” la vârsta de 25 de ani. La începuturile sale profesionale, înainte de a se dedica actoriei, Halil Ibrahim Ceyhan obișnuia să compună piese pentru diferiți artiști din țara sa natală. Pentru o perioadă s-a dedicat muzicii, ca mai apoi să se dedice complet actoriei.

Citește și: Actori turci care se întrec pentru cele mai bune locuri în topurile preferințelor fanilor. Akın Akınözü, Alp Navruz, Mert Ramazan Demir și Halil İbrahim Ceyhan se numără printre favoriți

A început cu un rol secundar în producția Hemen Doneriz, însă rolul de protagonist în serialul care i-a adus succesul internațional l-a făcut să-și dorească mai multe de la parcursul său profesional. Se numără printre cei mai populari 3 actori din Turcia și primește fără doar și poate comentarii de susținere din partea fanilor.

Serialul a fost transmis în peste 18 țări, iar ideea că Halil Ibrahim Ceyhan și colega Sila Turkoglu ar fi avut o relație amoroasă a început să circule rapid în mediul online. Cu toate acestea, niciunul nu a confirmat sau infirmat zvonul. Pasionat de mașini sport, Halil Ibrahim Ceyhan obișnuiește să fie foarte discret în ceea ce privește viața sa personală.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea” s-a fotografiat alături de colegii de platou. Despre cine este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x