LUNI, 09 SEPTEMBRIE 2019

În timpul filmărilor pentru ”Sacrificiul”, Cristina Ciobănașu și-a descoperit o nouă pasiune

Cristina Ciobănașu, cea care o interpretează pe Iris, mezina familiei Zamfir, din serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat la Antena 1 în fiecare miercuri și joi, de la 20:00.

Personajul Iris este o provocare din mai multe puncte de vedere, dar despre care nu pot vorbi, pentru a nu strica surpriza impactului pe care îl va avea personajul meu atunci când telespectatorii îl vor vedea pentru prima oară. Ce pot spune este că mi-a plăcut foarte mult că acest personaj are un hobby, pasiunea pentru fotografie. Dar, ca să pot da veridicitate personajului, a trebuit să învăț cum se folosește un aparat foto, așa că, în perioada de repetiții, am început să mă documentez. Am căutat pe internet informații, am văzut tutoriale, am cerut sfaturi de la prieteni fotografi, toate astea ca să am habar ce face fiecare buton și cum se face o încadratură corectă. Mi-am dorit ca de fiecare dată când aveam de jucat cu aparatul în mână, să am încredere că știu ce fac cu el și că acțiunile mele sunt credibile. Sper că mi-a și ieșit! Abia aștept să aflu părerea publicului”, spune Cristina Ciobănașu.

Pasiunea pentru fotografie a personajului a devenit acum și pasiunea Cristinei. Nu se desparte de aparatul de fotografiat nici în pauzele de filmare, având deja sute de fotografii de pe platou. O parte dintre acestea pot fi văzute și pe rețelele de socializare ale actriței.

Pe Cristina Ciobănașu în rolul lui Iris telespectatorii o puteți urmări în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, în serialul Sacrificiul, noul proiect pe care Ruxandra Ion îl produce pentru Antena 1. Serialul este o saga de familie, cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

COMENTARII

Doinița Oancea vrea să strângă 200.000 de euro pentru a ajuta o fetiță de doar 5 ani

acum 8 zile

Doinița Oancea, actrița din serialele ”O grămadă de caramele” (difuzat, duminica, de Happy Channel) și ”Sacrificiul” (difuzat miercurea și joia, de Antena 1), s-a alăturat unei campanii umanitare

„Alta ca ea nu există!”, spune Claudiu Istodor despre fosta sa soție, Maia Morgenstern

acum 12 zile

Cei doi mari actori au fost căsătoriți și vor forma, din nou, un cuplu, de data aceasta doar pe micul ecran. Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor aduc în prim plan povestea familiei Oprea în cadrul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, Sacrificiul, ce va avea marea premieră miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la 20:00.

Vlad Gherman, la școală. Cine îl recunoaște așa?

acum 12 zile

Cu ocazia acestei zile importante, Vlad a postat o fotografie din vremea când era elev de școala primară. O fotografie în care apare alături de colegii lui. Întrebarea este: îl recunoașteți în fotografia alăturată?

5 trucuri pentru a irosi mai puțină mâncare

acum 12 zile

România este prima țară din Europa în topul risipei de alimente, având în vedere că o familie aruncă anual, în medie, 170 de kilograme de alimente, în mare parte fructe, legume, carne și produse de panificație.

Sfaturi privind alegerea veselei pentru bucataria unui restaurant

acum 23 zile

Indiferent daca esti in cautare de vesela pentru acasa sau pentru bucataria unui restaurant, cateva sfaturi de care sa tii cont ar putea fi utile. In mod ideal, vesela pentru bucatarie ar trebui sa fie potrivita atat pentru a pregati mancarea, cat si pentru a o servi unui numar mare de clienti, in orice moment. Deci, cum alegem corect vase pentru bucataria unui restaurant astfel incat activitatea sa se desfasoare in cele mai bune conditii? Iata cateva sfaturi in acest sens. Alege echipamente si vase pentru bucatarie potrivite cu specificul restaurantului Echipamentul si gama de vase pentru bucatarie alese sunt importante, si nu facem nimic la voia intamplarii, deoarece ele trebuie sa fie potrivite pentru prepararea mancarii in acel restaurant, dar si pentru servirea ei in cele mai bune conditii. De exemplu, daca restaurantul face pizza, atunci e sigur ca vei avea nevoie de cuptoare, gratare si vesela pentru bucatarie specifice. Pe de alta parte, daca restaurantul este axat pe servirea tip bufet, atunci va fi nevoie de plite de gatit si cuptoare.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »