Jacqueline Andere și-a dezvăluit secretul tinereții. Cum reușește faimoasa actriță să se mențină în formă la 84 de ani

Publicat pe 12.12.2022 la 21:00 Actualizat pe 11.12.2022 la 21:48

Jacqueline Andere și-a uimit fanii de pretutindeni cu ultimele apariții din mediul online. Actrița a dezvăluit secretul tinereții și a demonstrat cum se menține în formă la 84 de ani.

Jaqueline Andere se află alături de fiica sa, Chantal Andere. Cele două poartă rochii elegante

Jacqueline Andere și Chantal Andere. 21 oct. 2015

Profimedia Images

Jacqueline Andere se numără printre cele mai recunoscute vedete de telenovele. Cu mai bine de 60 de ani de muncă în televiziune, vedeta a reușit întotdeauna să-ți mențină tonusul și atitudinea pozitive pentru fiecare proiect în parte.

La 84 de ani, marea actriță pare că nu mai cunoaște noțiunea timpului, iar fanii au observat imediat acest aspect. Fiica sa, Chantal Andere, a postat o fotografie cu celebra ei mamă pe rețelele sociale și a rămas uimită de vitalitatea pe care aceasta o arată.

Jacqueline Andere și-a dezvăluit secretul tinereții

Chantal Andere se poate declara o fiică mândră de mama ei celebră, Jaqueline Andere. Actrița a postat recent o fotografie cu cea care i-a dat viață și a rămas la fel de surprinsă ca fanii ei.

Urmărește "Stăpâna", de luni până vineri de la 15:30, doar la Happy Channel

Jaqueline Andere se află într-o stare de sănătate bună, în ciuda vârstei sale. Astfel, toată lumea a observat outfit-ul pe care vedeta l-a încercat la 84 de ani. În pantaloni scurți, sport și un top fără mâneci, așa a apărut aceasta în mediul online. Nimănui nu i-a venit să creadă cât de bine se menține actrița, în ciuda trecerii timpului.

Unica fiică a protagonistei telenovelei “El maleficio” ( 1983), și-a exprimat dorința de a împărtăși cu fanii fotografia în care apare mama ei, Jaqueline Andere. Aceasta a declarat că genele familiei se transmit mai departe și este mândră că cea care i-a dat viață este într-o stare fizică și psihică atât de bună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chantal Andere a recunoscut că mama sa este întotdeauna la fel de jovială și frumoasă pe cât arată în fotografia de pe rețelele de socializare. Jaqueline Andere are în spate o carieră de peste 60 de ani. În ciuda trecerii timpului, aceasta rămâne la fel frumoasă.

“Această poză i-a fost făcută mamei la începutul acestui an, adică acum mai bine de o lună. Mă impresionează faptul că la 84 de ani ai ei arată așa, este fantastică. Ea mereu a fost muncitoare, fericită, s-a arătat solidară cu toată lumea. Este o ființă excepțională. Aș putea să scriu ore despre virtuțile pe care le posedă. Am simțit nevoia să împart cu voi această fotografie. Să fie binecuvântată gena familiei noastre.”, a scris Chantal Andere pe pagina personală de Instagram, în dreptul fotografiei în care apare Jaqueline Andere.

Cum reușește Jacqueline Andere să țină timpul în loc

Jaqueline Andere a dezvăluit recenet secretele tinereții sale și cum face întotdeauna pentru a părea mult mai tânără decât este de fapt. Și-a asigurat fanii că nu are niciun secret al frumuseții, iar totul vine din partea familiei ei, din partea bunicii și a mamei.

“Bunica mea când a murit avea aproape 105 ani și arată excelent. Poate avea câteva pete, dar nimic mai mult. Mama mea când avea nouzeci și ceva de ani era la fel de frumoasă.”, a mărturisit vedeta, conform Univision.com.

Jaqueline Andere a menționat că nu are niciun secret pentru a-și menține pielea sănătoasă. Cu toate acestea, evită anumite alimente care îi dăunează. “Nu mănânc alimente care mi-ar putea face rău și de la o anumită vârstă trebuie să ai grijă cu astfel de lucruri.”, a menționat actrița.

În articolul

Jacqueline Andere și-a dezvăluit secretul tinereții. Cum reușește faimoasa actriță să se mențină în formă la 84 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x