Jennifer Lopez, fotografiată într-o zi obișnuită, pe stradă. Ce au surprins paparazzi când diva latino s-a întors cu spatele

Publicat pe 12.10.2021 la 17:11 Actualizat pe 22.10.2021 la 15:55

Jennifer Lopez este fără doar și poate o femeie care atrage atenția cu formele sale voluptoase, dar și cu ținutele pe care le îmbracă. Diva latino reușește să atragă atenția de fiecare dată, iar aparițiile sale nu pot fi trecute cu vederea mult prea ușor.

Jennifer Lopez

Profimedia

De această dată, JLo a fost pozată de paparazzi într-o zi obișnuită când se plimba. Aceasta, îmbrăcată într-o ținută sport, a făcut spectacol cu formele sale, dar mai ales cu abdomenul bine lucrat la sală.

Cum arată trupul lui Jennifer Lopez în costumație psort

La vârsta de 52 de ani Jennifer Lopez arată extrem de bine, iar acest lucru nu se poate datora doar genei, ci aceasta demonstrat în nenumărate rânduri că are un stil de viață foarte bine organizat pentru a reuși să arate atât de bine, exact ca o femeie în floarea vârstei.

Sportul și dieta o ajută pe Jennifer Lopez să arate impecabil, lucru care se poate vedea și în pozele făcute de paparazzi.

Citește și: Jennifer Lopez, surprinsă de paparazzi într-o ipostază care a uimit. Adevărul din spatele imaginilor care au creat controverse

Când diva latino s-a întors cu spatele, fotografii au surprins formele atent lucrate, dar și topul decupat,c are lasă la vedere spatele perfect definit al artistei internaționale.

Timpul pare să fi fost extrem de blând cu celebra artistă, care la vârsta de 52 de ani are un trup asemănător cu al unor femei în floarea tinereții. Aceasta impresionează pe rețelele de socializare o ținută care lasă la vedere abdomentul perfect lucrat.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, momente romantice în văzul lumii. Cei doi nu s-au putut abține și s-au sărutat pasional

Drumul celebrității pentru Jennifer Lopez. Visa încă de mică să fie un star

Jennifer Lopez ajuns cunoscută pe plan mondial datorită talentului său muzical și actoricesc.

Cântăreaţă şi dansatoare cu nenumărate succese muzicale la activ, J.Lo s-a remarcat şi ca actriţă de film şi televiziune şi chiar producătoare.

Jennifer Lopez visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat în multe filme. Dar succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena, în filmul cu același nume.

Citește și: Jennifer Lopez a renunțat la machiaj chiar în fața milioanelor de admiratori. Cum arată chipul său la 52 de ani, fără retușuri din pensulă

Pe la sfârșitul anilor '90, și-a început cariera muzicală. Un debut cu succes, în care primul album al lui Jennifer s-a intitulat "On the 6" și conținea hituri precum "If you had my love" sau "Waiting for tonight". Pentru acest album, Jennifer a obținut discul de platină, datorită volumului de vânzări.

În articolul

Jennifer Lopez, fotografiată într-o zi obișnuită, pe stradă. Ce au surprins paparazzi când diva latino s-a întors cu spatele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x