Kate del Castillo, pozitivă pentru COVID-19. Tatăl ei refuză să se vaccineze

Publicat pe 13.01.2022 la 15:00 Actualizat pe 13.01.2022 la 15:36

Kate del Castillo și-a anunțat fanii că este pozitivă pentru COVID-19, însă se simte bine la momentul actual. Cu toate acestea, tatăl ei refuză să se vaccineze.

Kate del Castillo poartă o rochie cu decolteu

Kate del Castillo într-unul din rolurile sale celebre. 16 mai 2020

Profimedia Images

Pandemia de COVID-19 nu iartă pe nimeni și nici vedetele mari nu scapă de acest virus care face ravagii în toată lumea. Kate del Castillo se numără printre actrițele care s-au infectat cu SARS-CoV-2 și a făcut anunțul chiar pe rețelele de socializare.

Cu toate că s-a îmbolnăvit, tatăl ei, Eric del Castillo nu vreau să se vaccineze și este împotriva acestei măsuri de precauție.

Kate del Castillo, pozitivă pentru COVID-19

Kate del Castillo și-a anunțat fanii din online că este pozitivă pentru COVID-19, în plină pandemie. Actrița a făcut anunțul în seara de 11 ianuarie 2022 pe contul personal de Instagram. “Da. Suntem pozitive.”, a scris actrița și a mărturisit că este bine, în ciuda bolii.

“Ne menținem puternici”, a mai spus.

Mai mulți faimoși din breaslă printre care Marjorie de Sousa, Chiquis Rivera și sora ei Jenicka López, au fost cei care i-au transmis însănătoșire grabnică. Montserrat Oliver și Fabiola Campomanes, cele mai bune prietene ale actriței Kate del Castillo, nu au ratat ocazia de a-i fi alături, chiar și de la distanță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În august 2021, Eric del Castillo, tatăl actriței Kate del Castillo, i-a anunțat pe toți că fiica sa este deja vaccinată împotriva COVID-19. De asemenea, acesta a menționat că soția lui, Kate Trillo și fiica Veronica del Castiilo “nu au nevoie” să se vaccineze. “Nu sunt împotriva vaccinului, deloc, să se vaccineze toată lumea, dar eu și familia mea nu avem nevoie.”, a spus Eric del Castillo în vârstă de 87 de ani.

În aceeași postură s-a aflat și pe 10 ianuarie, atunci când a fost abordat din nou de jurnaliști: “Suntem bine sănătoși, mulțumesc lui Dumnezeu, ne îngrijim cu toții.”, a spus Eric del Castillo. La acea dată, marele actor a punctat faptul că nimeni din familie nu a fost infectat cu SARS-CoV-2.

Kate del Castillo, în carantină. Eric del Castillo refuză vaccinul împotriva SARS-CoV-2

Kate del Castillo a petrecut sfârșitul de an alături de familie, iar pe data de 9 ianuarie, aceștia se aflau împreună.

“Am fost o săptămână împreună, ne-am distrat.”, a declarat Eric del Castillo. Nu se știe la momentul actual dacă marele actor și restul familiei sunt în pericol de infectare, dat fiind faptul că au petrecut mai multe zile în preajma vedetei.

În ciuda faptului că fiica sa, Kate del Castillo, suferă de COVID-19, Eric del Castillo continuă să refuze vaccinarea împotriva SARS-CoV-2. Actorul a împlinit anul trecut vârsta de 87 de ani și în ciuda faptului că s-a aflat în prima grupă de prioritate a vaccinării, a refuzat serul.

Eric del Castillo a mărturisit că niciun membru al familiei sale nu crede în vaccinul împotriva virsului SARS-CoV-2, cu toate acestea, încurajează populația să se vaccineze. “Nu sunt împotriva vaccinului, deloc, dar eu nu am nevoie de vaccin.”, a spus actorul. De asemenea, acesta a menționat că fiica sa, Kate del Castillo s-a vaccinat.

“Fiica mea Kate a trebuit să se vaccineze pentru că filmează și călătorește în diferite țări și s-a vaccinat.”, a spus Eric del Castillo.

În articolul

Kate del Castillo, pozitivă pentru COVID-19. Tatăl ei refuză să se vaccineze

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x