Kate del Castillo surprinde ca prezentatoare a Premiilor Billoard pentru muzica latină 2022. Ce ținută a purtat actrița

Publicat pe 30.09.2022 la 15:29 Actualizat pe 30.09.2022 la 15:50

Kate del Castillo surprinde ca prezentatoare a Premiilor Billoard pentru muzica latină 2022. Ce ținută a purtat actrița.

Kate del Castillo poartă o rochie transparentă și ține microfonul cu două mâini

Kate del Castillo ca prezentatoare a Premiilor Billboard pentru muzica latină 2022

Getty Images

Kate del Castillo a reprezentat Premiile Billboard pentru muzica latină ca prezentatoare. Evenimentul a avut loc în Watsco Center de Miami, Florida. Pe lângă vestimentație, actrița a surprins cu accentul său spaniol, iar cei mai mulți dintre fani au lăsat mesaje surprinzătoare în mediul online.

Kate del Castillo surprinde ca prezentatoare a Premiilor Billoard pentru muzica latină 2022

În cadrul unui dintre cele mai importante evenimente ale muzicii latine, Kate del Castillo a surprins atât pe covorul roșu, cât și pe scenă. Atât rochiile, cât și coafura au surprins de la început până la final, însă accentul vedetei a fost cel care a fost cu adevărat o surpriză de proporții. De cum a început evenimentul, felul în care s-a exprimat a reușit fără doar și poate să atragă atenția. Fanii au observat că dinții săi aveau o mișcare foarte neobișnuită, asta pentru că se auzea un accent de tip spaniol. Publicul a reacționat imediat și au comparat-o chiar și cu Paulina Rubio în căutarea unei explicații plauzibile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Pe zic ce trece, Kate del Castillo vorbește ca Paulina Rubio”, “Ce s-a întâmplat cu Kate del Castillo, acum este din Spania?”, „Telemundo, ce ciudat vorbește Kate del Castillo”, “Ce se întâmplă cu Kate, de ce vorbește așa ciudat?”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au publicat pe Twitter. Cu toate acestea, este una dintre cele mai urmărite vedete din Mexic, cu peste 9 milioane de fani pe pagina personală de Instagram. Până în prezent, aceasta a postat peste 3 mii de fotografii și filmulețe.

Potrivit Tvynovelas, pe tot parcursul evenimentului, Kate del Castillo nu și-a pierdut niciodată energia necesară pentru a prezenta o capodoperă de o asemenea magnitudine. În cel mai nou proiect profesional, actrița uimește cu o interpretare pe care până acum nu a abordat-o în telenovelele sale.

Kate del Castillo joacă rolul unei femei nesigure și obsedate de frumusețe

Într-un interviu recent, Kate del Castillo susține că “Angela”, noul său personaj, este o femeie a cărui soț este arestat pentru implicarea în cadrul unei bande criminale. De asemenea, “Teresa Mendoza” este un alt personaj pe care vedeta l-a interpretat excepțional.

“Este un proiect total diferit, unul în care le arătăm femeilor de origine latină mult mai multe fețe ale lumii în care trăiesc.”, a spus Kate del Castillo. Aceasta spune că personajul său este dependent de droguri, însă pe lângă dramă, există și comedie neagră. Kate del Castillo Negrete Trillo este o actriță de origine mexicană născută pe 23 octombrie 1972. A fost căsătorită de două ori: cu Aaron Diaz între 2009 și 2011 și cu Luis Garcia între 2001 și 2004. Este fiinca actorului renumit Eric del Castllo și a lui Kate Trillo del Castillo.

În articolul

Kate del Castillo surprinde ca prezentatoare a Premiilor Billoard pentru muzica latină 2022. Ce ținută a purtat actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x