Kerem Bursin din “Dragostea plutește în aer”, dezvăluiri surprinzătoare în cel mai recent interviu. Cum s-a îmbrăcat actorul pentru ședința foto

Publicat pe 22.04.2022 la 22:01 Actualizat pe 22.04.2022 la 08:56

Kerem Bursin a pozat recent pentru o nouă campanie, dar într-un costum diferit față de cele pe care le poartă în serial. Ce spune vedeta din “Dragostea plutește în aer” despre alegerea culorii.

Kerem Bursin poartă un tricou cu guler închis la culoare

Kerem Bursin din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Kerem Bursin a devenit cunoscut destul de repede în lumea întreagă datorită rolului pe care îl interpretează în telenovela “Dragostea plutește în aer”. Deși la începutul serialului pare dur și de neatins, iată că întâmplările care vor apărea îi vor schimba viziunea și modul de a privi oamenii din jur.

Dacă în “Dragostea plutește în aer” poartă costume negre, clasice, la cea mai recentă ședință foto actorul și-a ales o culoare diferită a pieselor vestimentare.

Kerem Bursin și-a justificat imediat alegerea făcută și a dat câteva declarații în urma speculațiilor apărute în presă.

Kerem Bursin din “Dragostea plutește în aer”, dezvăluiri fără perdea

Pentru cea mai recentă ședință foto, Kerem Bursin și-a ales un costum de culoare roz, dar imediat au apărut presupuneri în mediul online. Actorul a vrut să lămurească aceasă problemă și a deschis imediat un subiect de dezbateri pe marginea acesteia.

Kerem Bursin este prima vedetă de origine turcă ce se implică activ în campaniile pentru respectarea egalităților de gen, aduse în fața publicului prin campaniile prezentate de mișcarea HeForShe. Actorul din “Dragostea plutește în aer” este de părere că toată lumea are dreptul la o viață normală, indiferent de alegerile pe care le ia în viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dacă bărbații sunt un subiect principal aici, ar trebui să fie mai mulți care iau măsuri, având în vedere că totul pornește de la noi.”, a declarat actorul.

În ceea ce privește egalitatea de gen, Kerem Bursin a declarat că aceste idei pornesc încă din copilărie și au legătură cu toate culorile pe care bebelușul are voie să le aleagă sau nu: „Este astfel genul dezvăluit? Pornim de la o idee clară atunci când ne gândim dacă să vopsim camera celui mic în roz sau în albastru.”, a continuat acesta.

De aceea, Kerem Bursin a decis că trebuie să fie fotografiat îmbrăcat în roz. “Este atâta presiune pentru bărbați. Cum să fii un bărbat și cum să nu fii. Vor veni apoi gânduri de genul: Ce vor spune oamenii dacă mă implic și eu?”, a mărturisit Kerem Bursin.

Kerem Bursin, actorul din “Dragostea plutește în aer” și Hande Erçel

Kerem Bursin și Hande Erçel formează unul dintre cele mai iubite cupluri din serialele turcești. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției “Dragostea plutește în aer”, iar de atunci sunt nedespărțiți.

De ceva timp, îndrăgostiții se află în SUA, acolo unde actrița a decis că își dorește să meargă pentru a-și continua studiile. Deși acum se află în vacanță, îndrăgostiții promit să revină cu proiecte inedite care îi vor încânta pe telespectatori.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Deși are o iubită, Kerem Bursin își dorește să apere drepturile fiecărui cetățean care are un lucru important de spus, astfel se implică și în campanii pentru protejarea identităților de gen. Actorul spune că din această cauză a pierdut mulți oameni pe care îi credeai prieteni.

“Îți dai seama că totul este artificial atunci când faci primul pas spre cineva și atunci când acel cineva este serios în acțiunile lui, începi tu să îți pui întrebări. A fost o vreme când am pierdut mulți prieteni din această cauză.”, a declarat actorul, conform seriesturkish.com.

În articolul

Kerem Bursin din “Dragostea plutește în aer”, dezvăluiri surprinzătoare în cel mai recent interviu. Cum s-a îmbrăcat actorul pentru ședința foto

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x