VINERI, 03 AUGUST 2018

Mesajul fanilor pentru Vlad: ”Sper să te trezești din somn și să apari în «Fructul oprit»”

 De când a anunțat că au început filmărle pentru cel de-al doilea sezon al serialului ”Fructul oprit”, Vlad Gherman este asaltat de fani cu întrebări. Cele mai multe fac referire la personajul lui, Ioan, care, la finalul primului sezon a murit... sau nu?

”Înviee!! Și întoarce-te pe platourile de filmare! Ești cel mai tare, frate...”, ”Sper să te trezesști din somn și să apari în Fructul oprit”. Acestea sunt doar două dintre cele mai recente mesaje primite de Vlad la cea mai recentă postare pe contul său de instagram.

Dacă apare sau nu Vlad și în sezonul al doilea, vom vedea cu toții. Însă, ce știm, în acest moment, este că în noul sezon apare un personaj miterios. Un fel de Monte Cristo, care are un scop precis atunci când își face apariția în viața personajelor pe care deja le cunoaștem.

O altă curiozitate de-a fanilor este legată de viitorul relației dintre Sonia și Alex. Răspunsul a fost oferit, recent, chiar de regizorul și de scenarista serialului ce va fi difuzat, în curând, al Antena1. 

COMENTARII

Modificări în grila de programe Happy Channel, valabile din octombrie

acum 24 zile

Octombrie vine, la Happy Channel, cu schimbări în grila de programe.

Doinița Oancea vrea să strângă 200.000 de euro pentru a ajuta o fetiță de doar 5 ani

acum 35 zile

Doinița Oancea, actrița din serialele ”O grămadă de caramele” (difuzat, duminica, de Happy Channel) și ”Sacrificiul” (difuzat miercurea și joia, de Antena 1), s-a alăturat unei campanii umanitare

Vlad Gherman, la școală. Cine îl recunoaște așa?

acum 39 zile

Vlad a postat o fotografie din vremea când era elev de școala primară. O fotografie în care apare alături de colegii lui. Întrebarea este: îl recunoașteți în fotografia alăturată?

În timpul filmărilor pentru ”Sacrificiul”, Cristina Ciobănașu și-a descoperit o nouă pasiune

acum 39 zile

Pe Cristina Ciobănașu în rolul lui Iris telespectatorii o vor putea descoperi în fiecare miercuri și joi, în serialul ”Sacrificiul”.

5 trucuri pentru a irosi mai puțină mâncare

acum 39 zile

România este prima țară din Europa în topul risipei de alimente, având în vedere că o familie aruncă anual, în medie, 170 de kilograme de alimente, în mare parte fructe, legume, carne și produse de panificație.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »