LUNI, 24 SEPTEMBRIE 2018

Mesajul lui Vlad, de ziua Cristinei Ciobănașu

Azi, 24 septembrie, este ziua de naștere a Cristinei Ciobănașu. Vedeta Happy Channel împlinește 22 de ani. Mesajele pentru Criss au început să apară pe rețelele de socializare încă de la miezul nopții. Unul dintre primii oameni care i-au urat ”La mulți ani” Cristinei este Vlad Gherman, iubitul ei. El a postat pe pagina sa de instagram un mesaj emoționant:

Astăzi e despre ea!  Despre zâmbetul ei, despre fericirea ei, despre maturitatea ei, despre inocența ei, despre altruismul ei, despre... despre tot ce iubesc cu tot sufletul meu!  La mulți ani, puchi”, a scris Vlad.

Mesajele fanilor nu au întârziat să apară:

  • La multi ani măi omuleț drag !! Ești o minune pe acest pământ  îți doresc muuuuultă sănătate și succes in cariera ta.
  • La mulți ani Criss! Să fi fericită, sănătoasă și iubită, bineînțeles de Vlad, dar și de familie. Te iubesc și îți doresc tot binele din lume și să șiti că ești o persoană minunată și o actriță minunată. M-am uitat la tote serialele tale și ale lui Vlad, de la primul serial, până în prezent. Ești o scumpă te iubesc și îți doresc tot binele din lume și te iubesc enorm, scumpa mea, la mulți ani! P.S. miercuri ne uităm la Fructul oprit. 
  • La mulți ani ești o actrișă minunată, talentată și bună la suflet.
  • La mulți ani, perfecțiune! Multă fericire și iubire! Te îmbrățișez și te iubesc!
  • Te apreciez enorm! De multe ori mă întreb dacă există cineva atât de minunat și de special... întotdeauna îmi răspund cu un singur cuvânt ”CRISS”. TU mă inspiri, tu mă faci să zâmbesc, tu îmi transmiți emoția aceea ... Iar când te privesc în ochi, simt o căldură și o lumină în sufletul meu, pe care niciodată un artist nu a putut să mi-o dea! Îți doresc toată fericirea din lume și nu uita cât ești de deosebita pe zi ce trece!

COMENTARII

Reacția fanilor, după scena din ”Fructul Oprit” în care Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au mers la Starea Civilă

acum 10 ore

Momentul mult așteptat s-a întâmplat: s-au căsătorit! Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au ajuns în fața ofițerului Stării Civile și au spus ”DA”. Totul s-a întâmplat în episodul 23 din cel de-al doilea sezon al serialului ”Fructul Oprit”, produs de Ruxandra Ion, serial în care Criss și Vlad dau viață personajelor Ana și Ioan.

S-au căsătorit la 10 după ce au terminat filmările pentru ”Pasărea spin”

acum 1 zile

Pe Rachel Ward și Bryan Brown îi puteți urmări la Happy Channel, în mini-seria ”Pasărea Spin”, difuzată la Happy Channel în format HD, de la ora 15.30. Joi și vineri, ultimele două părți ale miniseriei.

Iată ce dorință și-a pus Vlad de ziua lui. Ce ziceți, i-o îndepliniți?

acum 1 zile

Vlad Gherman a împlinit, pe 16 februarie, 26 de ani. Însă, abia acum el le-a dezvăluit fanilor ce dorință și-a pus de ziua lui de naștere. Asta pentru că dorința sa se poate îndeplini chiar în această seară.

În această seară, în „Fructul oprit”, Vlad Gherman o cere în căsătorie pe Cristina Ciobănașu: “Nu mă pot mărita cu tine”

acum 1 zile

”Fructul Sezonul 2 al serialului „Fructul oprit” revine în atenția publicului, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, cu numeroase surprize, dar și cu momente extrem de importante și situații limită. Membrii familiei Caragea și apropiații lor vor trăi clipe de extaz, dar unii dintre ei vor ajunge și la cealaltă extremă, trecând prin deznădejde și disperare. oprit”, episod 23, Sezon 2: Vlad Gherman o cere în căsătorie pe Cristina Ciobănașu.

Urare pentru Vlad Gherman, de ziua lui: ”Să petreci 26 de zile pentru 26 de ani”

acum 3 zile

 Pe 16 februarie, Vlad Gherman a împlinit 26 de ani. Pe lângă cadouri, Vlad a primit și o urare inedită. Una dintre fanele realizatorului emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel, i-a făcut o urare frumoasă, pe pagina lui de Instagram: ” Să petreci...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »