VINERI, 01 NOIEMBRIE 2019

Modificări în grila de programe Happy Channel

Din 4 noiembrie, în grila de programe Happy Channel vor apărea mai multe modificări. Final de serial, filme noi, reveniri în grilă și schimbarea orei de difuzare a unuia dintre serialele turcești difuzate în exclusivitate de Happy Channel.

Luni și marți (4 și 5 noiembrie), serialul turcesc ”A doua șansă” se va difuza de la ora 13.00, câte un episod. DAR, din data de 6 noiembrie, poți urmări câte DOUĂ episoade din ”A doua șansă”, de la ora 12.00, de luni până vineri.

De luni, 4 noiembrie, în grila Happy Channel revine serialul-fenomen ”ELIF” – de la ora 14.00, câte două episoade din cel de-al doilea sezon.

Marți, 5 noiembrie, serialul ”O Cenușăreasă la Rio” ajunge la final. Nu pierde ultimul episod, difuzat de la ora 12.00.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, la postul de televiziune Happy Channel poți urmări cele mai frumoase, emoționante și amuzante filme dedicate Crăciunului. Acestea vor putea fi urmărite în reluare, în aceeași zi, de la ora 22.00.

Serialele turcești ”Valurile vieții”, ”Ține-mă de mână” și ”Legea familiei” se vor difuza ca de obicei.

Serialele ”Poldark” și ”Imperfecta viață perfectă” nu se vor mai regăsi în grila Happy Channel din 4 noiembrie.

COMENTARII

A crescut, dar are același ‘’chip de înger’’! Iată transformarea Danielei Aedo!

acum 3 zile

O știi din serialul mexican ’’Îngerașul’’. Te-a cucerit cu inocența și drăgălășenia ei. Pe atunci era doar o copilă, cu un imens talent. Între timp, a devenit o frumoasă domnișoară, dar a rămas la fel de talentată.

Cine este Emre Kivilcim? Află mai multe despre chipeșul actor din ‘’Elif’’

acum 3 zile

Emre Kivilcim s-a născut pe 2 septembrie 1988, la Istanbul. Are 182 cm înălțime si cântărește aproximativ 78 de kilograme. Are un frate mai mare, Yunus, și o soră mai mică. I-a plăcut de mic să fie în centrul atenției, fiind selectat să fie personaj într-o reclamă cu mâncare pentru copii.

Criss și Vlad sărbătoresc cei mai frumoși 8 ani din viața lor!

acum 16 zile

Îi știi de pe vremea când jucau în serialul-fenomen ''Pariu cu viața''. Încă de atunci, de la începuturile carierei lor în actorie, cei doi se iubesc nebunește. Sau mai bine spus, se iubesc ca doi copii.

Alp Navruz nu refuză provocările! Ce a făcut actorul

acum 17 zile

L-ai văzut în diferite roluri în serialele turcești, dar așa nu l-ai mai văzut. Alp Navruz, călare pe un cal, într-un peisaj desprins parcă din filmele cu cowboy.

Atunci, doar un copil inocent...acum, se bucură de faimă în toată lumea! Cine să fie?

acum 18 zile

Este actriță, este frumoasă și are tot ce își dorește. Apogeul carierei l-a atins odată cu rolul din serialul american ‘’Neveste disperate’’. Nu cred că mai încape îndoială că fetița din fotografie este chiar Eva Longoria.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »