Natália Subtil a declarat că noul ei partener este un “tătic” mult mai prezent pentru fiica sa decât Sergio Mayer Mori

Publicat pe 22.11.2022 la 14:16 Actualizat pe 22.11.2022 la 15:03

Natália Subtil a declarat că noul ei partener este un “tătic” mult mai prezent pentru fiica sa decât Sergio Mayer Mori.

Natália Subtil poartă pantaloni cu imprimeu, un top negru scurt și o cămașă largă albastră

Natália Subtil apare cu noi declarații în mediul online. Vedeta îl acuză încă o dată pe Sergio Mayer Mori

Profimedia Images

Natália Subtil apare din nou în mediul online cu declarații despre Sergio Mayer Mori, tatăl fiicei sale Mila. Relația dintre cei doi s-a deteriorat vizibil de-a lungul timpului. Cu toate acestea, Barbara Mori continua să posteze fotografii cu micuța și să-i fie alături ca o adevărată bunică.

Natália Subtil a declarat că noul ei partener este un “tătic” mult mai prezent pentru fiica sa decât Sergio Mayer Mori

Cu noile declarații din mediul online, Natália Subtil a dezvăluit încă o data relația defectoasă cu tatăl fiicei sale Mila. Sergio Mayer a vorbit despre acest subiect și s-a propunțat întocmai. Actrița a mărturisit că noul său partener se ocupă de cea mică într-o mai mare măsură decât o face propriul său tată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fostul membru al formației Garibaldi a venit cu specificația că fiul său este într-adevăr în părinte prezent și micuței nu-I lipsește câtuși de puțină o astfel de figură paternă.

“Ce frumos, păi să se preocupe să fie cea mai bună pereche, nu cel mai bun tată. Pentru asta este fiul meu.”, a declarat Sergio Mayer. Acesta se află în plin război mediatic cu Natália Subtil în ceea ce privește grija micuței Mila.

“Și asta este foarte bine, e bine ca nepoata mea să aibă iubire din toate părțile. Dacă are o pereche ce o îngrijește pe nepoata mea, asta valorează foarte mult. Cred că ar fi mai interesant să aibă grijă de relație și să fie una de durată, pe termen lung. Fiul meu a declarat deja ceea ce avea de declarat cu probe. Eu mereu am spus că dacă are ceva de rezolvat, să meargă la tribunal, nu în presă, mi se pare absurd.”, a continuat omul politic. Sergio Mayer susține că imaginea micuței Mila nu ar trebui folosită în spațiul public, aceasta neavând dreptul să decidă.

Sergio Mayer susține că fiul său își va vedea fiica în scurt timp, ceea ce înseamnă că și el va avea posibilitatea de a-și revedea nepoata. De asemenea, a specificat faptul că micuța are în prezent un telefon pe care îl poate folosi pentru a comunica cu familia tatălui său fără intervenția mamei sale.

“Dintr-o dată nepoata mea îmi trimite mesaje pe telefon, vorbesc cu ea, ne trimitem mesaje, este foarte amuzant că vorbim și îmi place mult. Eu vorbesc cu ea mereu.”, a declarat.

Natália Subtil și Sergio Mayer Mori, un cuplu imperfect

Conflictul dintre Natalia Subtil și Sergio Mayer Mori pentru creșterea micuței Mila, fiica pe care o au în comun, nu s-a finalizat nici în ziua de astăzi. În prezent, modelul brazilian a ținut să iasă în presă contra fostului său partener și al tatălui acestuia, Sergio Mayer. Pe fostul său socru îl acuză de faptul că îi ia apărarea fiului său în iresponsabilitatea de care dă dovadă.

Cu toate acestea, Natalia Subtil a ținut să lase deoparte conflictele cu familia fostului său partener și l-a invitat pe Sergio Mayer la ziua de naștere a fiicei sale Mila.

“Ieri mi-a ajunts invitația și sunt nerăbdător să o văd, aș vrea să merg împreună cu fiul meu.”, a declarat Sergio Mayer.

În articolul

Natália Subtil a declarat că noul ei partener este un “tătic” mult mai prezent pentru fiica sa decât Sergio Mayer Mori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x