Nicole Curiel, nepoata nerecunoscută de Andrés García, dorește să-l viziteze pe marele actor. Tânăra se așteaptă la ce este mai rău

Publicat pe 17.03.2023 la 15:28 Actualizat pe 17.03.2023 la 19:43

Nicole Curiel, nepoata nerecunoscută de Andrés García, dorește să-l viziteze pe marele actor. Tânăra se așteaptă la ce este mai rău.

Andrés García poartă o cămașă neagră și un sacou alb și zâmbește

Nicole Curiel, nepoata nerecunoscută de Andrés García, dorește să-l viziteze pe marele actor

Profimedia Images

Andrés García este fără doar și poate unul dintre cei mai mari actori de telenovele. De-a lungul timpului și-a câștigat renumele de Don Juan și a impresionat pe micile ecrane în roluri care i-au adus faima internațională. La vârsta de 81 de ani trece printr-o perioadă critică din punct de vedere personal, după ce a fost diagnosticat cu ciroză.

Nicole Curiel, nepoata nerecunoscută de Andrés García, dorește să-l viziteze pe marele actor

Actrița Nicole Curiel în vârstă de 21 de ani este fiica actorului Leonardo García, fiul lui Andrés García și al Sandrei Vale. Aflând despre starea de sănătate a bunicului său, tânăra a cerut să-l vadă. Aceasta și-a făcut publică dorința, la scurtă vreme după ce Margarita Portillo a declarat faptul că marele actor se află în “cea mai dificilă etapă a vieții sale”. Fiica lui Leonardo García și a Karlei Curiel, tatăl acesteia nu a recunoscut-o niciodată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta a specificat faptul că își cunoaște bunicul datorită muncii sale titanice de pe micile ecrane, însă nu l-a văzut niciodată în carne și oase. Nicole Curiel i-a cerut tatălui său să-l cunoască pe marele actor. Cu toate acestea, a refuzat. Actorul i-a arătat fiicei sale doar imagini cu bunicul său.

“Mi-ar plăcea să-l cunosc înainte de a se întâmpla ceva rău. Sper ca nimic să nu se complice. Sper din tot sufletul să depășească boala. Sper ca viața să îi ofere viață lungă, ani mulți.”, a declarat protagonista telenovelei “Mi camino es amarte”. Preocuparea actriței din seria Mujeres Asesinas este veridică, asta pentru că marele actor a fost diagnosticat cu ciroză, o boală hepatică ce l-a făcut să-și piardă multe funcții ale organelor.

Margarita Portillo a declarat că Andres Garcia a pierdut multe dintre plăcerile pe care înainte și le putea permite. De asemenea, chiar și cele mai mici necesități au devenit greu de trecut cu vederea. De aceea, toți cei apropiați se pregătesc pentru ce este mai rău.

Cum evoluează boala actorului Andres Garcia

Andres Garcia a devenit cunoscut pe micile ecrane în 1980, nu doar pentru că a participat în cadrul telenovelelor cu roluri de excepție, dar și pentru că a fost unul dintre cei mai frumoși actori ale acelor vremuri. Chiar dacă a avut o perioadă propice în acele momente, declinul său a început în anii 2000.

A rămas în atenția presei cu scandalurile de familie, în special cu propriul fiu, Leonardo. De asemenea, a încercat să-și ajute fosta parteneră, Carmen Campuzano să depășească adicțiile. Are trei copii, Andres Garcia Jr., Andrea Garcia și Leonardo Garcia. A fost căsătorit cu Sonia Infante între 1980 și 1992 și cu Sandra Vale.

"A scăpat deja de pneumonie, trebuie să continue să utilizeze oxigenul, face terapii de respirație. În ceea ce privește pneumonia, este foarte bine tratată", a împărtășit la emisiunea "Venga la alegría". "Are o ciroză de necontrolat, nu este decompensată, dar necontrolată din motive evidente, este slăbit pentru că toate au venit deodată, dar este mult mai bine acum", a adăugat Margarita.

În articolul

Nicole Curiel, nepoata nerecunoscută de Andrés García, dorește să-l viziteze pe marele actor. Tânăra se așteaptă la ce este mai rău

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x