Primele fotografii cu Özge Özpirinçci și fiica de 8 luni. Cum arată celebra actriță pentru prima oară în rolul de mămică

Publicat pe 08.08.2022 la 14:47 Actualizat pe 08.08.2022 la 15:23

Özge Özpirinçci din "Femeie în înfruntarea destinului" a fost văzută pentru prima dată alături de fiica sa în vârstă de 8 luni. Actrița a încercat o bună perioadă de timp să-i protejeze identitatea celei mici, însă în cele din urmă s-a aflat adevărul.

Özge Özpirinçci poartă pantaloni lungi ș o bluză cu mânecă lungă în dungi

Özge Özpirinçci din "Femeie în înfruntarea destinului"

Happy Channel

Özge Özpirinçci este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia. Chiar dacă la momentul actual nu-și mai încântă fanii cu apariții pe micile ecrane, acum atenția ei este îndreptată către planurile personale. De 8 luni, vedeta a devenit mămică, fiind cel mai greu rol al său interpretat până acum.

Primele fotografii cu Özge Özpirinçci și fiica sa de 8 luni

După o lungă perioadă în care Özge Özpirinçci spunea că nu are niciun indiciu legat de numele pe care îl va oferi fetiței sale, acum toată lumea o cunoaște pe cea mică după apelativul Mercan. Mama și fiica au fost zărite la plajă, dar și în apă, acolo unde au petrecut clipe emoționante împreună. Primele imagini cu bebelușul au apărut în mediul online, iar fanii au putut vedea în sfârșit cum arată micuța.

Özge Özpirinçci a devenit mămică pentru prima oară în decembrie 2021, iar acum se află în vacanță alături de Burak Yamantürk și fiica Mercan în Bozburun, Marmaris. Fotografii nu au putut rata momentul de a o surprinde pe vedetă alături de cea mică. Cei doi au ales această destinație de vacanță și au fost văzuți de jurnaliști petrecând clipe frumoase împreună. Actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” a ținut să-i pună o pălărie de soare pe cap fiicei sale pentru a o proteja de soare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce au petrecut mai multe clipe în apă, cele două au ieșit pentru a-și usca trupul pe prosop. Özge Özpirinçci s-a căsătorit cu Burak Yamantürk după 8 ani de relație, iar acum a devenit mămică de 8 luni de zile. De aceea, vedeta a ținut să posteze o fotografie din timpul sarcinii pentru a le arăta tuturor că timpul trece mai repede decât credem.

Citește și: Gizem Arıkan din “Păsări rănite”, alături de mama sa pe rețelele sociale. Cum a apărut vedeta

“Acum mă uit la pozele acestea și apoi la Merc și nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul.”, a spus Özge Özpirinçci, potrivit Haberturk.com.

Özge Özpirinçci i-a arătat chipul micuței pentru prima oară

Nu este pentru prima oară când Özge Özpirinçci este văzută alături de fiica și soțul său, asta pentru că acum ceva timp cei trei au fost văzuți la plimbare în Yeniköy. Actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” a dezvăluit că fiica sa Mercan este deranjată de zgomotul străzii și adoarme cu greu atunci când este timpul.

“Nu mai folosiți claxoanele prin oraș! Nu faceți mașiniele să scoată zgomote pe drum. Copilul doarme!”, a spus la momentul acela Özge Özpirinçci. Actorii au realizat primele fotografii de familie, însă nu au vrut să-i arate chipul fetiței. De asemenea, imaginile nu au fost împărtășite în mediul online.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson se iubesc ca în prima zi. Cum au apărut cei doi într-o fotografie romantică pe internet

“Aș vrea ca aceste sentimente să poată fi explicate, dar nu pot, trebuie să treci prin așa ceva. Sper ca toată lumea care își dorește copii să aibă parte de ei.”, a transmis vedeta potrivit aceleiași publicații. Özge Özpirinçci spune că există momente în care părinții au nopți nedormite, însă acestea sunt condimentele potrivite pentru o viață perfectă.

“Avem nopți nedormite. Acestea sunt sarea și piperul.”, a transmis vedeta din “Femeie în fruntarea destinului”. Vedeta a declarat că își dorește ca fiica sa să nu fie comparată cu nimeni altcineva pentru că deține o personalitate unică.

În articolul

Primele fotografii cu Özge Özpirinçci și fiica de 8 luni. Cum arată celebra actriță pentru prima oară în rolul de mămică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 martie 2024. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
a1.ro
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a câștigat prima amuletă din acest sezon. Chef Vlad Pădurescu a dat verdictul
HelloTaste.ro
Cum se folosește bicarbonatul de sodiu în mod corect. 12 sfaturi practice
Catine
Pilaf cu urzici. Rețetă de post plină de savoare și vitamine
useit.ro
Cum să îți încarci bateria ca să reziste mai mult. Așa poți folosi dispozitivele mai mult timp
as.ro
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
MediCOOL
Pași simpli pentru a arde mai multe calorii. Metode prin care îți poți accelera metabolismul
Spynews
Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, băiatul de doi ani dispărut din Botoșani. A sărit în apărarea părinților: „Cei care își dau cu părerea...”
DeParinti
Cum poate fi prevenită obezitatea infantilă. Ce spun specialiștii
MediCOOL
Băuturi pentru o digestie mai bună. Cum îți pot sprijini sistemul digestiv
HelloTaste
10 preparate delicioase pentru care poți folosi brioșe englezești
x