JOI, 14 MARTIE 2019

”Să nu te prind cu aia! Mă enervezi rău de tot!”, este mesajul primit de Vlad Gherman, după episodul 26 din ”Fructul oprit!

Episodul 26 din serialul ”Fructul oprit”, difuzat miercuri, 13 martie, a tulburat apele în relația Ioan (Vlad Gherman) și Ana (Cristina Ciobănașu). Și asta pentru că și-a făcut apariția o tânără fermecătoare care, se pare, și-a propus să îl seducă pe Ioan. Sub pretextul că vrea să facă afaceri cu tatăl lui Ioan, Bihter (Oana Moșneagu) face tot posibilul să îl facă pe Ioan să îi cedeze. Îi va reuși planul? Urmează să aflăm în următoarele episoade din serialul ”Fructul Oprit”, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fanii cuplului Ana-Ioan nu au privit cu ochi buni jocul lui Bihter. Ei i-au transmis acest lucru și lui Vlad Gherman, prin mesajele pe care i le-au  scris pe pagina lui de Instagram:

Vlad, să nu te prind cu aia! Mă enervezi rău de tot!”.

”Sper că Ioan nu se îndrăgostește de Bihter altfel vin după el cu roșii”.

”Eu nu m-aș mai împăca cu Ioan dacă aș fi în locul Anei. Și ea e distrusă, are nevoie de el mai mult ca oricând. Dacă el a lăsat-o acum, nu o iubește. Nu mă așteptam ca Ioan să fie așa”.

”Aia e o... care vrea să vă strice relația. Trebuie să te împaci cu Ana”.

”Voi doi erați cei mai frumoși din film și acum e atât de trist că sunteți supărați, triști amândoi. Ioan, după atâta timp, o are pe Ana îndrăgostită până peste cap de el și acum nu o poate ierta pentru greșeala făcută. Într-un fel, îl înțeleg, dar pe de altă parte, o înțeleg și pe Ana. Ioan a greșit că nu i-a spus Anei unde merge de fapt și Ana a greșit că nu a mai așteptat puțin, amândoi au o parte de vină și păcat că Ioan nu înțelege acest lucru. Ana suferă foarte tare. A trebuit să renunțe la copil și l-a pierdut și pe Ioan. Sper din suflet ca Ioan să nu o înșele pe Ana cu Bihter aia. Ioan e singurul bărbat din film care nu a înșelat până acum și sper să rămână așa până la sfârșit. Ar fi păcat, chiar dacă Ana a greșit, nu merită să fie trădată. A fost deja trădată destul. În fine... sper să fie bine totul într-un final. Sunteți doi actori frumoși și talentați”.

”Sper și eu să nu se îndrăgostească de Bither. Eu vreau cu Ana să se împace”.

”Când am văzut că Bihter se dă la Ioan, chiar am crezut că o să-i cadă în plasă, dar mă bucur că nu a fost așa. Abia astept să văd episodul următor pentru că sunt curioasă să văd cine a murit acolo și sper că Ioan și Ana se vor împăca cât de curând”.

COMENTARII

Oana Zăvoranu lansează o colecție vestimentară cu hainele pe care le poartă în serialul ”Sacrificiul”

acum 4 zile

Cu o revenire spectaculoasă pe micile ecrane după 15 ani, în noul serial produs de Ruxandra Ion, Sacrificiul, Oana Zăvoranu s-a pregatit temeinic pentru rolul primit în noua producție a Antenei 1. Personajul său, Diva, a necesitat din partea Oanei o atenție deosebită:

Cristina Ciobănașu face parte din familia Zamfir, în serialul ”Sacrificiul”

acum 18 zile

Alături de familia Oprea și de familia Popescu, Zamfireștii vor da naștere unei povești aparte, în ”Sacrificiul”.

Cine este persoana care s-a machiat și costumat în clown? Ghiciți?

acum 20 zile

Cine să fie persoana din spatele măștii de clown? Ai recunoscut-o? Iată câteva indicii: este o actriță foarte talentată, care joacă atât în piese de teatru pentru copii, cât și în cel mai tare serial tv al momentului.

Vlad Gherman recunoaște: ”Deși am 26 de ani, sufletul a rămas tot la...”

acum 22 zile

El e Vlad Gherman. Îl știți. Mereu pus pe glume. Mereu să aducă zâmbetul pe buzele tuturor.

Primele imagini cu Cristina Ciobănașu în noul serial, ”Sacrificiul” | Video, în articol

acum 29 zile

Pe Cristina Ciobănașu o veți putea urmări, din toamnă, la Antena 1, în cel mai nou serial marca Ruxandra Ion: ”Sacrificiul”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »