JOI, 14 MARTIE 2019

”Să nu te prind cu aia! Mă enervezi rău de tot!”, este mesajul primit de Vlad Gherman, după episodul 26 din ”Fructul oprit!

Episodul 26 din serialul ”Fructul oprit”, difuzat miercuri, 13 martie, a tulburat apele în relația Ioan (Vlad Gherman) și Ana (Cristina Ciobănașu). Și asta pentru că și-a făcut apariția o tânără fermecătoare care, se pare, și-a propus să îl seducă pe Ioan. Sub pretextul că vrea să facă afaceri cu tatăl lui Ioan, Bihter (Oana Moșneagu) face tot posibilul să îl facă pe Ioan să îi cedeze. Îi va reuși planul? Urmează să aflăm în următoarele episoade din serialul ”Fructul Oprit”, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fanii cuplului Ana-Ioan nu au privit cu ochi buni jocul lui Bihter. Ei i-au transmis acest lucru și lui Vlad Gherman, prin mesajele pe care i le-au  scris pe pagina lui de Instagram:

Vlad, să nu te prind cu aia! Mă enervezi rău de tot!”.

”Sper că Ioan nu se îndrăgostește de Bihter altfel vin după el cu roșii”.

”Eu nu m-aș mai împăca cu Ioan dacă aș fi în locul Anei. Și ea e distrusă, are nevoie de el mai mult ca oricând. Dacă el a lăsat-o acum, nu o iubește. Nu mă așteptam ca Ioan să fie așa”.

”Aia e o... care vrea să vă strice relația. Trebuie să te împaci cu Ana”.

”Voi doi erați cei mai frumoși din film și acum e atât de trist că sunteți supărați, triști amândoi. Ioan, după atâta timp, o are pe Ana îndrăgostită până peste cap de el și acum nu o poate ierta pentru greșeala făcută. Într-un fel, îl înțeleg, dar pe de altă parte, o înțeleg și pe Ana. Ioan a greșit că nu i-a spus Anei unde merge de fapt și Ana a greșit că nu a mai așteptat puțin, amândoi au o parte de vină și păcat că Ioan nu înțelege acest lucru. Ana suferă foarte tare. A trebuit să renunțe la copil și l-a pierdut și pe Ioan. Sper din suflet ca Ioan să nu o înșele pe Ana cu Bihter aia. Ioan e singurul bărbat din film care nu a înșelat până acum și sper să rămână așa până la sfârșit. Ar fi păcat, chiar dacă Ana a greșit, nu merită să fie trădată. A fost deja trădată destul. În fine... sper să fie bine totul într-un final. Sunteți doi actori frumoși și talentați”.

”Sper și eu să nu se îndrăgostească de Bither. Eu vreau cu Ana să se împace”.

”Când am văzut că Bihter se dă la Ioan, chiar am crezut că o să-i cadă în plasă, dar mă bucur că nu a fost așa. Abia astept să văd episodul următor pentru că sunt curioasă să văd cine a murit acolo și sper că Ioan și Ana se vor împăca cât de curând”.

COMENTARII

Cine este copilașul cu ochii mari și negri? Îl vedeți doar la Happy Channel

acum 5 zile

Cine îl recunoaște pe băieţelul cu ochii mari și negri din imaginea de mai sus? Acum a crescut muuult muuult și este foarte înalt. Îl vedeți doar la Happy Channel.

Criss și Vlad, în celebra scenă din filmul ”Titanic”. Iată ce a ieșit

acum 6 zile

Una dintre cele mai celebre secvențe din filmul ”Titanic”, cu Leonardo Di Caprio și Kate Winslet în rolurile principale, este cea în care cei doi stau la prova, cu brațele întinse în lateral.

Vlad Gherman e pus rău pe glume! Iată ce i-a făcut iubitei sale, Cristina Ciobănașu

acum 9 zile

Că Vlad Gherman este pasionat de fotografie, știți cu toții. Că îi place să facă fotografii, la fel, știu toți fanii. Dar ce iese când le combină pe amândouă, iar dacă subiectul este Cristina Ciobănașu... ce poate ieși?

Vlad Gherman s-a făcut băiat rău. Iată-l cum arată cu noul look

acum 10 zile

Vlad Gherman i-a surprins pe internauți cu o fotografie în care apare total schimbat. Cu cercel negru în ureche, lanț la gât, brățări la mână, tunsoare nouă, Vlad întruchipează perfect tipul băiatului rău din cartier.

Modificări în programul Happy Channel de la data de 1 iulie

acum 23 zile

Prima zi de iulie aduce, la Happy Channel, o serie de schimbări în grila de programe. În iulie se vor schimba orele de difuzare, dar vor apărea și seriale noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »