TOP actrițe care au jucat în cele mai multe telenovele de-a lungul timpului. Ele sunt cele mai recunoscute vedete

Publicat pe 29.09.2022 la 15:07 Actualizat pe 29.09.2022 la 15:31

TOP actrițe care au jucat în cele mai multe telenovele de-a lungul timpului. Ele sunt cele mai recunoscute vedete.

Edith Gonzalez poartă o rochie roșie fără mâneci și zâmbește

Edith González, una dintre cele mai apreciate actrițe de telenovele

Profimedia Images

Telenovelele au reușit întotdeauna să captiveze publicul datorită poveștilor de iubire, trădărilor și dramelor care au avut loc de-a lungul episoadelor. Pe lângă poveste, multe dintre actrițe au rămas de-a lungul timpului sub lupa fanilor și au devenit unele dintre cele mai îndrăgite vedete din Mexic.

TOP actrițe care au jucat în cele mai multe telenovele de-a lungul timpului

De-a lungul celor 54 de ani de viață, Edith Gonzalez a reușit să-i surprindă pe fani cu fiecare rol pe care l-a interpretat. “Salome” va rămâne pentru totdeauna în inimile fanilor și cu toate că vedeta a plecat mult prea devreme, cei care au îndrăgit-o și-o vor reaminti întotdeauna grație muncii sale, dar și datorită fetei care a rămas în urmă, A realizat 31 de telenovele pentru Televisa printre care “Nunca te olvidare”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Erika Buenfil este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele. Pe lângă rolurile de pe micile ecrane, aceasta este cunoscută și pe Tik-Tok, una dintre cele mai utilizate platforme de social media. Are până în prezent 36 de telenovele realizate pentru Televisa, printre primele fiind și “Marisol”.

De când era o adolescentă, Lety Calderon a reușit să impresioneze pubcliul cu chipul să angelic și cu rolurile de “fată bună”. La cei 54 de ani ai săi, a jucat până acum în 32 de telenovele, toate realizate pentru Televisa. Una dintre cele mai îndrăgite producții este “Esmeralda”, acolo una a împărțit rolul principal cu Fernando Colunga.

Citește și: Mario Cimarro a postat prima fotografie cu fiica sa. Portretul de familie i-a surprins pe internauți

Itati Cantoral este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele cu toate că este recunoscută pentru rolurile de antagonistă. Cel mai popular rol al său este “Soraya Montenegro” din “Maria la del barrio”, o producție cunoscută în lumea întreagă și iubită de mulți chiar și astăzi după atâția ani de la difuzare. A jucat în 31 de telenovele și serii melodramatice, una dintre cele mai recente fiind “La mexicana y el Guero”.

Ce vedete sunt recunoscute pentru rolurile sale în telenovele

Victoria Ruffo nu mai are nevoie de nicio prezentare fiind o actriță cu mai mult de 40 de ani de experiență la activ. Vedeta din “La madrastra” a jucat în cele mai de succes telenovele difuzate de-a lungul timpului. La cei 60 de ani ai săi, vedeta a participat în 21 de astfel de producții, printre care 17 în rolul de protagonistă. Printre primele apariții se numără “La Fiera” și în prezent “Corona de lagrimas”.

Angelica Maria are o traiectorie artistică de mai bine de 70 de ani, timp în care a jucat în peste 27 de telenovele unde s-a implicat în rolul de protagonistă. Printre cele mai îndrăgite producții se numără “Yara” și “Bendita Mentira”.

Citește și: Gizem Arıkan a îmbrăcat un hanorac simplu, dar a reușit și de această dată să impresioneze fanii. Zâmbetul vedetei din “Păsări rănite” a devenit molipsitor

Veronica Castro a jucat în peste 19 telenovele și 15 dintre ele au fost realizate pentru Televisa. Printre producții ce au rămas întotdeauan în memoria fanilor se numără “Los ricos tambien lloran”, acolo unde a interpretat rolul “Mariana Villarreal”.

Lucia Mendez a participat în 25 de seriale și telenovele și 15 dintre acestea au fost realizate pentru Televisa. Cele mai importante sunt “Amor sin maquillaje” și “El extrano Retorno de Diana Salazar”.

În articolul

TOP actrițe care au jucat în cele mai multe telenovele de-a lungul timpului. Ele sunt cele mai recunoscute vedete

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x