LUNI, 18 FEBRUARIE 2019

Urare pentru Vlad Gherman, de ziua lui: ”Să petreci 26 de zile pentru 26 de ani”

 Pe 16 februarie, Vlad Gherman a împlinit 26 de ani. Pe lângă cadouri, Vlad a primit și o urare inedită. Una dintre fanele realizatorului emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel, i-a făcut o urare frumoasă, pe pagina lui de Instagram: ”Să petreci 26 de zile pentru 26 de ani!

Vlad Gherman a postat, pe rețelele de socializare, o imagine cu tortul primit de ziua lui de naștere. Mesajele fanilor nu au întârziat să apară:

  • Ce repede a trecut timpul! Parcă ieri ai făcut 18 ani. Ești un om minunat!!”.
  • ”Ce repede trece timpul! Ieri, adolescent la început de carieră, azi, adult cu o carieră de succes. Vă iubesc foarte mult!”.
  • ”Ce bine arată totul. Mi-ai făcut poftă. Îmi dai și mie puțin?”.
  • ”În tot anul sa primești câte un tort în fiecare zi”.
  • ”Ce norocos ești, Vlăduțu! Mi-ai făcut poftă... vreau și eu!”.
  • ”Cum te simți la 16+10 ani?

Pe Vlad Gherman îl puteți urmări atât la Happy Channel, unde prezintă, alături de Cristina Ciobănașu, emisiunea ”CulTOUR” (difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30), cât și la Antena 1, în serialul ”Fructul Oprit” (difuzat miercurea, de la 20.00).

COMENTARII

A crescut, dar are același ‘’chip de înger’’! Iată transformarea Danielei Aedo!

acum 55 zile

O știi din serialul mexican ’’Îngerașul’’. Te-a cucerit cu inocența și drăgălășenia ei. Pe atunci era doar o copilă, cu un imens talent. Între timp, a devenit o frumoasă domnișoară, dar a rămas la fel de talentată.

Cine este Emre Kivilcim? Află mai multe despre chipeșul actor din ‘’Elif’’

acum 55 zile

Emre Kivilcim s-a născut pe 2 septembrie 1988, la Istanbul. Are 182 cm înălțime si cântărește aproximativ 78 de kilograme. Are un frate mai mare, Yunus, și o soră mai mică. I-a plăcut de mic să fie în centrul atenției, fiind selectat să fie personaj într-o reclamă cu mâncare pentru copii.

Criss și Vlad sărbătoresc cei mai frumoși 8 ani din viața lor!

acum 68 zile

Îi știi de pe vremea când jucau în serialul-fenomen ''Pariu cu viața''. Încă de atunci, de la începuturile carierei lor în actorie, cei doi se iubesc nebunește. Sau mai bine spus, se iubesc ca doi copii.

Alp Navruz nu refuză provocările! Ce a făcut actorul

acum 70 zile

L-ai văzut în diferite roluri în serialele turcești, dar așa nu l-ai mai văzut. Alp Navruz, călare pe un cal, într-un peisaj desprins parcă din filmele cu cowboy.

Atunci, doar un copil inocent...acum, se bucură de faimă în toată lumea! Cine să fie?

acum 70 zile

Este actriță, este frumoasă și are tot ce își dorește. Apogeul carierei l-a atins odată cu rolul din serialul american ‘’Neveste disperate’’. Nu cred că mai încape îndoială că fetița din fotografie este chiar Eva Longoria.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »