MARTI, 19 MARTIE 2019

Vlad Gherman: „De 7 ani te iubesc - 7 zile din 7”

Luna martie, pentru Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman este una specială. Este luna în care ei își aniversează iubirea. Anul acesta, cei doi prezentatori ai emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel, au sărbătorit 7 ani de iubire, 7 ani de când formează un cuplu. Sau, cum frumos a spus Vlad, ”7 ani de iubire 7 zile din 7”.

Cei doi au marcat momentul și pe rețelele de socializare. Criss și Vlad au postat pe conturile lor de Instagram o imagine sugestivă, iar fanii i-au copleșit cu mesajele lor de iubire:

  • ”Ne-ai topit pe noi cu declarația asta, darămite pe Criss!”.
  • ”Vai, ce romantic ești, Vlad. Te apreciez foarte mult că o iubești nespus de mult pe Criss, din toată inima pot spune”.
  • ”De la voi am învățat despre iubire, prin cântec, filme, și cel mai important prin ochii voștri, care transmit iubire pură unul față de celălalt! Vă iubesc!”.
  • ”Vă iubesc enorm de mult!!Ieri erați niște copii,iar azi sunteți adulți. Sunteți niște persoane minunate și de-asta sunteți speciali pentru mine..Îmi doresc să rămâneți tot așa cum sunteți acum. Îngerașii mei, nu vreau să vă schimbați! În fiecare zi mă faceți să zâmbesc și să uit de supărările mele. Vă mulțumesc din suflet că existati”.
  • ”De 7 ani ne faceți să zâmbim. De 7 ani noi vă iubim. De 7 ani suntem cu voi. Ați reușit de 7 ani să ne fiți eroi”.
  • ”Vă iubesc mult!! Sper să fiți așa până la adânci bătrâneți! Sunteți superbi”.

Pe Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îi puteți urmări, de luni până vineri, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Iar în fiecare miercuri, de la ora 20.00, Criss și Vlad sunt la Antena 1, în serialul ”Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion.

COMENTARII

Acesta este gestul din copilărie al Cristinei Ciobănașu pe care îl face și acum, înainte de a se lăsa fotografiată

acum 4 zile

Pe Cristina Ciobănașu o puteți urmări la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, pe care o prezintă alături de Vlad Gherman.

Reacțiile fanilor, după ce Vlad a anunțat finalul: ”Trebuie să ne obișnuim”

acum 6 zile

Internauții au devenit nostalgici după ce Vlad Gherman a anunțat, pe contul său de Instagram, că se apropie finalul serialului ”Fructul Oprit”.

Vlad Gherman cu arma în mână. Care au fost reacțiile fanilor la vederea lui?

acum 7 zile

Vlad cel blând s-a tranformat în... ”băiatul rău”, așa cum l-au numit internauții după ce l-au văzut în fotografia în care el apare cu arma în mână.

Vlad Gherman: ”Am concurență serioasă”. Despre cine este vorba?

acum 29 zile

Pe Cristina și Vlad îi puteți urmări de luni până vineri, la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de la ora 17.30. Iar miercurea, cei doi actori sunt la Antena1, în serialul ”Fructul Oprit, difuzat de la ora 20.00.

Mesajul emoționant al Cristinei Ciobănașu pentru mentorul ei, Carmen Tănase

acum 36 zile

Pe rețelele de socializare, Cristina Ciobănașu a postat un mesaj emoționant pentru mentorul său, actrița Carmen Tănase.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »