MARTI, 19 MARTIE 2019

Vlad Gherman: „De 7 ani te iubesc - 7 zile din 7”

Luna martie, pentru Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman este una specială. Este luna în care ei își aniversează iubirea. Anul acesta, cei doi prezentatori ai emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel, au sărbătorit 7 ani de iubire, 7 ani de când formează un cuplu. Sau, cum frumos a spus Vlad, ”7 ani de iubire 7 zile din 7”.

Cei doi au marcat momentul și pe rețelele de socializare. Criss și Vlad au postat pe conturile lor de Instagram o imagine sugestivă, iar fanii i-au copleșit cu mesajele lor de iubire:

  • ”Ne-ai topit pe noi cu declarația asta, darămite pe Criss!”.
  • ”Vai, ce romantic ești, Vlad. Te apreciez foarte mult că o iubești nespus de mult pe Criss, din toată inima pot spune”.
  • ”De la voi am învățat despre iubire, prin cântec, filme, și cel mai important prin ochii voștri, care transmit iubire pură unul față de celălalt! Vă iubesc!”.
  • ”Vă iubesc enorm de mult!!Ieri erați niște copii,iar azi sunteți adulți. Sunteți niște persoane minunate și de-asta sunteți speciali pentru mine..Îmi doresc să rămâneți tot așa cum sunteți acum. Îngerașii mei, nu vreau să vă schimbați! În fiecare zi mă faceți să zâmbesc și să uit de supărările mele. Vă mulțumesc din suflet că existati”.
  • ”De 7 ani ne faceți să zâmbim. De 7 ani noi vă iubim. De 7 ani suntem cu voi. Ați reușit de 7 ani să ne fiți eroi”.
  • ”Vă iubesc mult!! Sper să fiți așa până la adânci bătrâneți! Sunteți superbi”.

Pe Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îi puteți urmări, de luni până vineri, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Iar în fiecare miercuri, de la ora 20.00, Criss și Vlad sunt la Antena 1, în serialul ”Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion.

COMENTARII

A crescut, dar are același ‘’chip de înger’’! Iată transformarea Danielei Aedo!

acum 60 zile

O știi din serialul mexican ’’Îngerașul’’. Te-a cucerit cu inocența și drăgălășenia ei. Pe atunci era doar o copilă, cu un imens talent. Între timp, a devenit o frumoasă domnișoară, dar a rămas la fel de talentată.

Cine este Emre Kivilcim? Află mai multe despre chipeșul actor din ‘’Elif’’

acum 60 zile

Emre Kivilcim s-a născut pe 2 septembrie 1988, la Istanbul. Are 182 cm înălțime si cântărește aproximativ 78 de kilograme. Are un frate mai mare, Yunus, și o soră mai mică. I-a plăcut de mic să fie în centrul atenției, fiind selectat să fie personaj într-o reclamă cu mâncare pentru copii.

Criss și Vlad sărbătoresc cei mai frumoși 8 ani din viața lor!

acum 73 zile

Îi știi de pe vremea când jucau în serialul-fenomen ''Pariu cu viața''. Încă de atunci, de la începuturile carierei lor în actorie, cei doi se iubesc nebunește. Sau mai bine spus, se iubesc ca doi copii.

Alp Navruz nu refuză provocările! Ce a făcut actorul

acum 75 zile

L-ai văzut în diferite roluri în serialele turcești, dar așa nu l-ai mai văzut. Alp Navruz, călare pe un cal, într-un peisaj desprins parcă din filmele cu cowboy.

Atunci, doar un copil inocent...acum, se bucură de faimă în toată lumea! Cine să fie?

acum 75 zile

Este actriță, este frumoasă și are tot ce își dorește. Apogeul carierei l-a atins odată cu rolul din serialul american ‘’Neveste disperate’’. Nu cred că mai încape îndoială că fetița din fotografie este chiar Eva Longoria.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »