MARTI, 19 MARTIE 2019

Vlad Gherman: „De 7 ani te iubesc - 7 zile din 7”

Luna martie, pentru Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman este una specială. Este luna în care ei își aniversează iubirea. Anul acesta, cei doi prezentatori ai emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel, au sărbătorit 7 ani de iubire, 7 ani de când formează un cuplu. Sau, cum frumos a spus Vlad, ”7 ani de iubire 7 zile din 7”.

Cei doi au marcat momentul și pe rețelele de socializare. Criss și Vlad au postat pe conturile lor de Instagram o imagine sugestivă, iar fanii i-au copleșit cu mesajele lor de iubire:

  • ”Ne-ai topit pe noi cu declarația asta, darămite pe Criss!”.
  • ”Vai, ce romantic ești, Vlad. Te apreciez foarte mult că o iubești nespus de mult pe Criss, din toată inima pot spune”.
  • ”De la voi am învățat despre iubire, prin cântec, filme, și cel mai important prin ochii voștri, care transmit iubire pură unul față de celălalt! Vă iubesc!”.
  • ”Vă iubesc enorm de mult!!Ieri erați niște copii,iar azi sunteți adulți. Sunteți niște persoane minunate și de-asta sunteți speciali pentru mine..Îmi doresc să rămâneți tot așa cum sunteți acum. Îngerașii mei, nu vreau să vă schimbați! În fiecare zi mă faceți să zâmbesc și să uit de supărările mele. Vă mulțumesc din suflet că existati”.
  • ”De 7 ani ne faceți să zâmbim. De 7 ani noi vă iubim. De 7 ani suntem cu voi. Ați reușit de 7 ani să ne fiți eroi”.
  • ”Vă iubesc mult!! Sper să fiți așa până la adânci bătrâneți! Sunteți superbi”.

Pe Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îi puteți urmări, de luni până vineri, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Iar în fiecare miercuri, de la ora 20.00, Criss și Vlad sunt la Antena 1, în serialul ”Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion.

COMENTARII

Vă amintiți de Mulder, din ”Dosarele X”? Happy Channel vă invită să urmăriți filmul de debut, ca regizor, al actorului David Duchovny

acum 5 zile

Sâmbătă, 20 aprilie, la ora 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți filmul de debut al lui David Duchovny, în calitate de scenarist și regizor. Este vorba despre filmul ”Casa D”, pe care Duchovny a mărturisit că l-a scris în nici șase zile.

”Triumful dragostei” i-a adus un SUPERpremiu actriței Livia Brito pentru rolul Fernandei Sandoval

acum 6 zile

Pe Livia Brito o puteți urmări în rolul Fernandei "Fer" Sandoval Gutiérrez în telenovela ”Triumful dragostei”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Awww, ce declarație de dragoste din partea lui Vlad Gherman, pentru Cristina Ciobănașu: ”Iubesc felul în care...”

acum 8 zile

Vlad Gherman a postat pe rețelele de socializare o fotografie realizată în timpul filmărilor la serialul ”Fructul oprit”, în care îl interpretează pe Ioan și în care joacă alături de iubita sa, Cristina Ciobănașu. Comentariul făcut de Vlad la...

Caner Cindoruk, alias Sarp, din ”Femeie în înfrutnarea destinului”, a părăsit orașul natal de dragul actoriei

acum 8 zile

Pe Caner Cindoruk îl puteți urmări la Happy Channel, în fiecare luni și marți, în serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat de la ora 20.00.

Povestea unei mame singure, care a descoperit rețeta succesului: prăjiturile. Sâmbătă, la Happy Channel

acum 26 zile

O adevărată lecție de viață! Asta este povestea filmului ”Rețeta de succes” (”Apple Mortgage Cake”), difuzat sâmbătă, de la ora 20.00, la Happy Channel. O mamă singură, aflată pe marginea prăpastiei, reușește să își schimbe soarta.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »