MARTI, 19 MARTIE 2019

Vlad Gherman: „De 7 ani te iubesc - 7 zile din 7”

Luna martie, pentru Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman este una specială. Este luna în care ei își aniversează iubirea. Anul acesta, cei doi prezentatori ai emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel, au sărbătorit 7 ani de iubire, 7 ani de când formează un cuplu. Sau, cum frumos a spus Vlad, ”7 ani de iubire 7 zile din 7”.

Cei doi au marcat momentul și pe rețelele de socializare. Criss și Vlad au postat pe conturile lor de Instagram o imagine sugestivă, iar fanii i-au copleșit cu mesajele lor de iubire:

  • ”Ne-ai topit pe noi cu declarația asta, darămite pe Criss!”.
  • ”Vai, ce romantic ești, Vlad. Te apreciez foarte mult că o iubești nespus de mult pe Criss, din toată inima pot spune”.
  • ”De la voi am învățat despre iubire, prin cântec, filme, și cel mai important prin ochii voștri, care transmit iubire pură unul față de celălalt! Vă iubesc!”.
  • ”Vă iubesc enorm de mult!!Ieri erați niște copii,iar azi sunteți adulți. Sunteți niște persoane minunate și de-asta sunteți speciali pentru mine..Îmi doresc să rămâneți tot așa cum sunteți acum. Îngerașii mei, nu vreau să vă schimbați! În fiecare zi mă faceți să zâmbesc și să uit de supărările mele. Vă mulțumesc din suflet că existati”.
  • ”De 7 ani ne faceți să zâmbim. De 7 ani noi vă iubim. De 7 ani suntem cu voi. Ați reușit de 7 ani să ne fiți eroi”.
  • ”Vă iubesc mult!! Sper să fiți așa până la adânci bătrâneți! Sunteți superbi”.

Pe Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îi puteți urmări, de luni până vineri, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Iar în fiecare miercuri, de la ora 20.00, Criss și Vlad sunt la Antena 1, în serialul ”Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion.

COMENTARII

Cine este copilașul cu ochii mari și negri? Îl vedeți doar la Happy Channel

acum 5 zile

Cine îl recunoaște pe băieţelul cu ochii mari și negri din imaginea de mai sus? Acum a crescut muuult muuult și este foarte înalt. Îl vedeți doar la Happy Channel.

Criss și Vlad, în celebra scenă din filmul ”Titanic”. Iată ce a ieșit

acum 6 zile

Una dintre cele mai celebre secvențe din filmul ”Titanic”, cu Leonardo Di Caprio și Kate Winslet în rolurile principale, este cea în care cei doi stau la prova, cu brațele întinse în lateral.

Vlad Gherman e pus rău pe glume! Iată ce i-a făcut iubitei sale, Cristina Ciobănașu

acum 9 zile

Că Vlad Gherman este pasionat de fotografie, știți cu toții. Că îi place să facă fotografii, la fel, știu toți fanii. Dar ce iese când le combină pe amândouă, iar dacă subiectul este Cristina Ciobănașu... ce poate ieși?

Vlad Gherman s-a făcut băiat rău. Iată-l cum arată cu noul look

acum 10 zile

Vlad Gherman i-a surprins pe internauți cu o fotografie în care apare total schimbat. Cu cercel negru în ureche, lanț la gât, brățări la mână, tunsoare nouă, Vlad întruchipează perfect tipul băiatului rău din cartier.

Modificări în programul Happy Channel de la data de 1 iulie

acum 23 zile

Prima zi de iulie aduce, la Happy Channel, o serie de schimbări în grila de programe. În iulie se vor schimba orele de difuzare, dar vor apărea și seriale noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »