Vlad Gherman i-a oferit un buchet de flori Cristinei Ciobănașu. Care este motivul din spatele gestului

Publicat pe 15.11.2021 la 15:53 Actualizat pe 15.11.2021 la 18:15

Vlad Gherman și-a surprins fanii de pe rețelele sociale atunci când i-a oferit un buchet de flori Cristinei Ciobănașu. Fanii au reacționat imediat și au aflat care este motivul din spatele gestului.

Vlad Gherman poartă un tricou negru, geacă de piele și ochelari, iar Cristina Ciobănașu poartă un palton mov

Vlad Gherman i-a oferit un buchet de flori Cristinei Ciobănașu

Instagram/Vlad Gherman

După ce Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le-au dat de înțeles fanilor că ar juca împreună, ca și cuplu, într-un serial, actorul i-a uimit din nou pe cei care îi îndrăgesc.

Recent, după ce actorii din serialul “Adela” au plecat la Sighișoara pentru filmări, Vlad Gherman a postat pe contul personal de Instagram o fotografie mai mult decât romantică. Acesta îi dăruiește un buchet de flori Cristinei Ciobănașu și o privește așa cum o făcea pe vremea când încă formau un cuplu.

Fanii celor doi nu s-au putut abține și au crezut că împăcarea a avut loc, însă Vlad Gherman a lăsat un comentariu edificator în dreptul pozei.

Vlad Gherman i-a oferit un buchet de flori Cristinei Ciobănașu

De când Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au renunțat să mai fie un cuplu, fanii își doresc din ce în ce mai mult să-i vadă pe cei doi actori împreună. Recent, Vlad Gherman a răspuns curiozităților celor care îl îndrăgesc și le-a mărturisit că ar putea să joace alături de Cristina Ciobănașu în rolul iubitului ei.

Dat fiind faptul că au avut o relație de nouă ani, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu pot uita așa ușor ce i-a legat, astfel că din când în când le readuc aminte și internauților cum era pe vremea când formau un cuplu.

Chiar dacă nu mai sunt împreună, cei doi reușesc în fiecare zi să fie unul lângă altul. La sală, pe platourile de filmare și la filmării emisiunii CulTour, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu se dezlipesc unul de altul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După mai multe zile în care actorii din serialul “Adela” au avut filmări la Sighișoara, Vlad Gherman a postat o fotografie în mediul online.

Se pare că acesta i-a oferit un buchet de trandafiri fostei iubite, iar internauții nu au rămas indiferenți.

“Ce se întâmplă în Sighișoara, rămâne în Sighișoara.”, a scris Vlad Gherman în dreptul pozei, astfel că nimeni nu știe încă ce s-a întâmplat acolo.

Postarea a strâns peste 25 de mii de aprecieri și peste 70 de comentarii, iar fanii își doresc cu nerăbdare să îi vadă din nou împreună.

“Nu vă mai jucați cu sentimentele mele”, “Privirile alea”, “Mi-ar plăcea ca Livia și Călin să formeze un cuplu”, “Ai o postare genială”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Vlad Gherman, romantic pe rețelele de socializare

Privirile celor doi nu au putut fi trecute cu vederea, astfel că majoritatea fanilor își doresc ca Vlad și Criss să formeze din nou un cuplu.

După despărțire, drumurile celor doi nu s-au separat, așa cum s-ar fi crezut. Din contră, datorită meseriei pe care o îmbrățișază amândoi, sunt din ce în ce mai apropiați, astfel că prietenia dintre ei a rămas la fel de puternică.

Când au fost întrebați dacă ar putea juca în rolul unui cuplu, cei doi au spus că nu ar avea nicio problemă, dat fiind faptul că meseria pe care o iubesc, i-ar împinge să facă asta. Indiferent cu cine ar trebui să formeze un cuplu, cei doi ar accepta fără să aibă o a doua opinie.

În articolul

Vlad Gherman i-a oferit un buchet de flori Cristinei Ciobănașu. Care este motivul din spatele gestului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: „Cel mai drăguţ!” Ce a putut spune despre Adrian Mutu
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x