VINERI, 03 MAI 2019

Vlad Gherman și-a pus fanii pe jar. Ce mai pregătește, oare? Iată ce anunț a făcut

 ”O nouă tunsoare, un nou proiect, noul eu!”, este anunțul scurt și la obiect făcut de Vlad Gherman pe pagina sa de Instagram în dreptul unei fotografii în care apare cu un look total schimbat. Ce pune la cale? Totul rămâne învăluit în mister. Chiar dacă internauții au încercat să îl facă să dea din casă, Vlad Gherman a rămas ferm pe poziții: nu a șoptit niciun cuvințel despre noul proiect. Rămâne să aflăm... când va fi vremea.

Până atunci, pe Vlad îl puteți urmări la Happy Channel, unde, alături de Cristina Ciobănașu, prezintă emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Dar și la Antena 1, în fiecare miercuri, de la 20.00, în serialul ”Fructul Oprit”.

COMENTARII

Cine este copilașul cu ochii mari și negri? Îl vedeți doar la Happy Channel

acum 2 ore

Cine îl recunoaște pe băieţelul cu ochii mari și negri din imaginea de mai sus? Acum a crescut muuult muuult și este foarte înalt. Îl vedeți doar la Happy Channel.

Criss și Vlad, în celebra scenă din filmul ”Titanic”. Iată ce a ieșit

acum 1 zile

Una dintre cele mai celebre secvențe din filmul ”Titanic”, cu Leonardo Di Caprio și Kate Winslet în rolurile principale, este cea în care cei doi stau la prova, cu brațele întinse în lateral.

Vlad Gherman e pus rău pe glume! Iată ce i-a făcut iubitei sale, Cristina Ciobănașu

acum 4 zile

Că Vlad Gherman este pasionat de fotografie, știți cu toții. Că îi place să facă fotografii, la fel, știu toți fanii. Dar ce iese când le combină pe amândouă, iar dacă subiectul este Cristina Ciobănașu... ce poate ieși?

Vlad Gherman s-a făcut băiat rău. Iată-l cum arată cu noul look

acum 5 zile

Vlad Gherman i-a surprins pe internauți cu o fotografie în care apare total schimbat. Cu cercel negru în ureche, lanț la gât, brățări la mână, tunsoare nouă, Vlad întruchipează perfect tipul băiatului rău din cartier.

Modificări în programul Happy Channel de la data de 1 iulie

acum 18 zile

Prima zi de iulie aduce, la Happy Channel, o serie de schimbări în grila de programe. În iulie se vor schimba orele de difuzare, dar vor apărea și seriale noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »