JOI, 21 SEPTEMBRIE 2017

FOTO: Înregistrările pentru cea de-a doua parte a serialului de la Happy Channel au ajuns la final. Actorii au sărbătorit încheierea filmărilor cu “O grămadă de caramele”

Miercuri (20 septembrie), actorii din cel mai nou serial realizat de Ruxandra Ion, care se difuzează în fiecare luni și marți, de la ora 19.00 la Happy Channel, au avut parte, la propriu, de “O grămadă de caramele”! Împreună cu membrii echipei de producție, aceștia au sărbătorit încheierea filmărilor, pentru cea de-a doua parte a proiectului, cu șampanie, dar și cu celebrele caramele.

Regizorul Radu Grigore a strigat, miercuri, pentru ultima dată “Acțiune!”, pe platoul de filmare pentru “Păcatul”, cea de-a doua parte a trilogiei “O grămadă de caramele”. “Am înregistrat ultima secvență de la <<O grămadă de caramele>>!”, a strigat Andrei Aradits, actorul care îl interpretează pe Georgel în serialul de la postul de televiziune Happy Channel.

Alături de el, Carmen Tănase, Alina Chivulescu, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Doinița Oancea, Tatiana Șelaru, Victor Țăpeanu, Tiberiu Herdea, Elisa Ciocan au sărbătorit ultima zi de filmări cu nelipsitele caramele, dar și cu șampanie.

“Blestemul” și “Păcatul”, primele părți ale proiectului “O grămadă de caramele”, pot fi urmărite anul acesta de telespectatori. Happy Channel difuzează episoadele din prima mini-serie în fiecare luni și marți, de la ora 19.00! Fii cu ochii pe Happy!

Vezi, sus, mai multe imagini!

COMENTARII

Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

acum 565 zile

Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 571 zile

Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

acum 593 zile

Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

acum 606 zile

În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

acum 609 zile

Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »