MARTI, 07 MARTIE 2017

Interviu. Carmen Tănase: ”Tot timpul am o problemă cu telefonul mobil și i-l dau cuiva mai tânăr să mă scoată din necaz”

Au mai rămas doar câteva zile până la marea premieră, din 13 martie, a iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, produs de Ruxandra Ion și care va fi difuzat de Happy Channel, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, iar duminica, de la 19:00 la 20:00, integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune.

Până atunci, vă invităm să faceți cunoștință cu Buni, personajul interpretat de Carmen Tănase. Despre personajul său, despre acest iSerial, dar și despre multe altele am stat de vobă cu însăși Carmen Tănase.

- Ce făceați în copilărie, când mama nu era acasă?

- Făceam toate prostiile posibile din lume (râde). Nu pot să le spun pe toate că dau idei (râde). Aduceam acasă copii, dădeam petreceri…

- În iSerialul ”Când mama nu-i acasă” aveți rol de bunică. Este o premieră această postură pentru dumneavoastră…

- Da. Nu am mai fost bunică până acum. Privindu-mă, am ajuns la concluzia că semăn foarte mult cu mama.

- Ea v-a inspirat să intrați în pielea personajului?

- Nu. Mama e mai blândă decât Buni din serial. Eu nu sunt bunică nici în viața reală, deci nu am avut de unde să mă inspir pentru acest personaj.Dar cred că eu aș fi mai blândă, mai calină ca bunică. Am făcut-o puțin cam aspră pe Buni din ”Când mama nu-i acasă”, dar e simpatică, totuși. Vreau să câștige simpatia telespectatorilor, așa aspră cum e ea, dar haioasă, totodată. Nu vreau să fie deloc antipatică.

- Credeți că va fi pe placul tinerilor, chiar dacă nu știe ce este acela footage și i-l tot strică Mirunei? (n.r. footage = secvență video)

- (râde) Pe cuvânt că nici eu nu am știut ce e ăla, nu doar personajul meu. M-am prins eu că este ceva legat de filmarea cu telefonul.

- Ați căutat pe Google sau i-ați întrebat pe cei din echipă ce e acela footage?

- Nu am avut când să caut pe Google, că am aflat de acest cuvânt înainte să filmăm promoul. M-am prins că e ceva legat de filmare. Nici acum nu știu exact ce înseamnă. Este ceva legat de filmare, nu?

- Da.

- Deci, știam eu! (râde)

- Apropo de telefonul mobil. De când filmați la iSerial, ați descoperit noi lucruri pe care le puteți face cu mobilul?

- Nu (râde). Tot timpul am o problemă cu telefonul mobil și i-l dau cuiva mai tânăr să mă scoată din necaz. Nu știu să fac anumite lucruri, nu știu să găsesc alte chestii…

- Dar, cu selfie-urile cum vă descurcați?

- Ei, da’ bine, asta știe oricine să își facă! Chiar și eu.

- Se poate spune că faceți parte dintr-o filă de istorie a televiziunii din România: primul serial filmat integral cu telefonul mobil...

- Da, chiar, uite, e o filă de istorie. Să știi că așa este! Proiectul ăsta ar putea stârni o adevărată revoluție în domeniu. Totuși, eu l-am prins pe Gică Petrescu, am prins plăcile de vinil, pick-up-ul... patefonul nu, dar... da, este o filă de istorie, de la toate astea am ajuns la filmele făcute cu telefonul mobil.

- Sunteți pasionată de gadgeturi?

- Da, îmi place să am tot ce e nou, deși nu știu să umblu chiar cu toate (râde). Uneori mă încurcă atâta tehnologie și zic că era mai bine, totuși, cu un buton, că era mai simplu. Acum am un telefon simplu, dar am avut unul și mai complicat, pentru care îți trebuie o academie ca să poți suna pe cineva.

- Ce mesaj aveți pentru telespectatorii Happy Channel?

- Să nu îndrăznească să rateze premiera iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, că vine Buni la ei și le strică… (râde).

”Când mama nu-i acasă” este un proiect de ficțiune experiment realizat de o echipă tânără, talentată și entuziastă, pasionată de tehnologie și televiziune, coordonată de Ruxandra Ion.

Serialul are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil. 

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

COMENTARII

Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

acum 728 zile

Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 733 zile

Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

acum 756 zile

Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

acum 768 zile

În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

acum 771 zile

Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »