JOI, 23 MARTIE 2017

Criss și Vlad vorbesc despre căsătoria lor și luna de miere. Ce spun despre locurile alese pentru cele două evenimente?

Criss și Vlad trăiesc o frumoasă poveste de iubire, cum numai în romanele și filmele de dragoste întâlnești. Au trecut cinci ani de când au pornit împreună pe același drum, iar întrebarea firească pe care o primesc tot mai des în ultima vreme este legată de oficializarea relației lor în fața ofițerului Stării Civile și a lui Dumnezeu. 

Când se vor căsători? Cum va arăta nunta lor? Unde își doresc să petreacă luna de miere? Sunt întrebări la care ne-au răspuns chiar ei, în prima serie a interviurilor live pe pagina de Facebook Happy Channel.

Nu știm, nu am stat niciodată să ne gândim «Vai, trebuie neapărat să ne căsătorim. Nu putem să stăm fără să ne căsătorim» . Pentru noi, faptul că ne-am declarat iubire și că suntem împreună, că vrem să fim împreună toată viața, să ne iubim toată viața e mai presus de orice căsătorie. Bineînțeles, căsătoria religioasă semnifică mult pentru noi, spune Criss.

”Da, o vom face sigur! Noi ne-am gândit să o facem la mare sau la munte”, adaugă Vlad.

Dacă în privința alegerii locului unde va avea loc nunta lor, Criss și Vlad nu au luat, încă, o decizie, la fel de nehotărâți sunt și în privința destinației pentru luna de miere.

Cei doi portagoniști din iSerialul ”Când mama nu-i acasă” au făcut o listă a locurilor unde au călătorit și unde și-ar dori să ajungă. Cine știe, poate unul dintre acestea va fi și cel în care își vor petrece luna de miere.

Detalii, în clipul alăturat.


Radu (Rapha), Miruna (Cristina Ciobănașu) și Victor (Vlad Gherman) sunt personajele din iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, un proiect îndrăzneț ce poartă semnătura Ruxandrei Ion. 

”Când mama nu-i acasă” se difuzează în fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și în reluare de la 23:00. Fiecare episod durează aproximativ 15 minute comerciale. Iar duminica, puteți urmări, de la 19:00 la 20:00,  integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune.

Serialul are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

iSerialul “Când mama nu-i acasă” prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste. Ghinionul este că fiecare iubește pe cine nu trebuie: Miruna pe Victor, Radu pe Miruna și Victor pe nimeni… pentru că Victor a pus lacăt sentimentelor din cauza unei întâmplări tragice pe care a trăit-o când avea 18 ani.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil și să vezi fiecare episod. 

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

COMENTARII

Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

acum 728 zile

Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 733 zile

Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

acum 756 zile

Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

acum 768 zile

În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

acum 771 zile

Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »