MARTI, 06 IUNIE 2017

FOTO: Atenție, se FILMEAZĂ! Ce se întâmplă "Când mama nu-i acasă" - sezon II. IMAGINI din culise!

S-a dat startul înregistărilor pentru cel de-al doilea sezon al iSerialului "Când mama nu-i acasă", produs de Ruxandra Ion, și curioși din fire, am mers pe platourile de filmare, unde i-am surprins pe actori la treabă!  Imaginile nu le-am ținut doar pentru noi, ci vi le prezentăm și vouă, în acest material. 

Întrucât primul sezon al iSerialului "Când mama nu-i acasă" s-a bucurat de un mare succes, actorii s-au întors pe platourile de filmare pentru a realiza continuarea acestei producții unice în România, semnate de Ruxandra Ion. 

Cum arată o zi de înregistări? Ei bine, filmările încep încă de dimineață și pot lua sfârșit tocmai seara târziu. 

Deși este multă muncă, voia bună și entuziasmul nu dispar, așa că găsim numai veselie pe platourile de filmare

Actorii profită de pauzele dintre filmări pentru a-și repeta replicile sau pentru a se relaxa puțin. La semnalul regizorului Radu Grigore, ei se prezintă la cadru și își intră în rol. 

Luni, i-am prins la înregistrări în Parcul Carol din Capitală.

Augustin Viziru, Vlad Gherman, Rapha și Ariadna Elena Șeulean erau prezenți la datorie pentru a da naștere unor noi secvențe din sezonul al doilea "Când mama nu-i acasă".

Pe Bubu Cernea sau, mai bine zis, pe Miky Goga l-am găsit în studioul de înregistări, locul în care el își petrece majoritatea timpului. 

Ce se întâmplă "Când mama nu-i acasă" - sezonul II? Actorii ne-au asigurat că fanii iSerialului vor avea parte de o mulțime de surprize în această vară, așa că așteptăm cu mare interes continuarea. 

© Fotografii: tvhappy.ro


Sezonul 2 al iSerialului "Când mama nu-i acasă" va fi difuzat exclusiv online și va continua acțiunea primului sezon. În plus, va duce personaje noi, interpretate de actori tineri, carismatici și foarte iubiți de publicul din România: Doinița Oancea și Augustin Viziru.

Cei care nu au văzut sau vor să revadă primul sezon din iSerialul care a cucerit publicul din România “Când mama nu-i acasă", pot viziona cele 16 mini episoade pe canalul de Youtube Happy Channel.

iSerialul "Când mama nu-i acasă", lansat în această primăvară la Happy Channel, este produs de Ruxandra Ion, regia îi aparține lui Radu Grigore, iar scenariul este semnat de Simona Macovei. 

Vezi, mai sus, și alte imagini de la filmări!

COMENTARII

Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

acum 783 zile

Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 789 zile

Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

acum 811 zile

Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

acum 824 zile

În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

acum 827 zile

Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »