JOI, 16 NOIEMBRIE 2017

Miercuri (15 noiembrie), Happy Channel a fost lider de audiență în Prime Time pe nișa posturilor de televiziune pentru femei

Happy Channel a ocupat, ieri (15 noiembrie), prima poziție în clasamentul televiziunilor dedicate femeilor, pe segmentul Prime Time. Între orele 19.00-23.00, Happy Channel a înregistrat rezultate duble de audiență (0,9 puncte de rating și 2,4% cotă de piață), față de competitorul său principal - PRO 2 (0,4 puncte de rating și 1,2% cotă de piață).

Serialele turcești “Elif” și “Intrusul”, difuzate în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel, au fost ieri (15 noiembrie) lider de audiență pe nișa posturilor dedicate femeilor, target femei cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, mediul urban.

În intervalul 18.01-19.59, episodul difuzat la Happy Channel din cel de-al treilea sezon “Elif” a obținut 1 punct de rating și 3,4% cotă de piață. Pe poziția a doua s-a aflat PRO Gold, care a avut 0,2 puncte de rating și 0,6% cotă de piață.

“Intrusul”, blockbusterul care îl aduce în fața publicului pe Çağatay Ulusoy, difuzat între orele 20.00-21.59, a fost ieri lider de audiență, cu 1 punct de rating și 2,5% cotă de piață, situând Happy Channel pe prima în topul televiziunilor dedicate femeilor. Locul al doilea a fost ocupat de PRO 2 (0,6 puncte de rating și 1,4% cotă de piață).

La Happy Channel, telespectatorii pot urmări serialul “Elif”, de luni până vineri, de la ora 18.00 la ora 20.00, iar “Intrusul” poate fi văzut de luni până joi, începând cu ora 20.00. Fii cu ochii pe Happy!

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA SRL
15 noiembrie 2017
Target: Femei 18-49 Urban

COMENTARII

Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

acum 822 zile

Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 828 zile

Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

acum 850 zile

Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

acum 863 zile

În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

acum 866 zile

Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »