MARTI, 26 SEPTEMBRIE 2017

Ioana Gingină vorbește despre blestemul care a lovit familia Găleată

”Destinul Geaninei se schimbă radical!”, le-a deconspirat Ioana Ginghină fanilor seriei ”O grămadă de caramele”, într-o transmisiune live pe pagina de Facebook Happy Serial.

Actrița care o interpretează pe Geanina Găleată în ”O grămadă de caramele” le-a explicat telespectatorilor postului Happy Channel de ce Geanina a rămas nemăritată, deși are doi copii, pe Victor (Vlad Gherman) și pe Pamela (Doinița Oancea).

”Geanina nu mai e săracă. Ea are un tată, Tănase Șapte Case. Nu au mai păstrat legătura în Când mama nu-i acasă. Ea nu a mai vrut să accepte să facă parte dintr-o familie de țigani care trăiește cu un blestem pe cap. Dar, uite, nu a mai putut să fugă de asta și acum toate neamurile au venit pe capul ei. În momentul în care Geani trebuia să o ceară de soție pe Geanina, a avut loc un accident, iar ea a crezut că el a murit. Când l-a luat Salvarea, au fost anunțate rudele și de aceea ea nu a știut și a crezut că el a murit”. 

Geanina face parte dintr-o familie blestemată din cauză că bunica ei a folosit magia neagră. Geanina nu a reușit niciodată să fie miereasă tocmai din cauza acestui blestem

Ea nu a mai ajuns la altar. Când trebuia să se căsătorească cu Geani, acesta a avut un accident. Nici cu tatăl Pamelei nu a reușit să se mărite, tot din cauza blestemului”, le-a explicat Ioana Ginghină telespectatorilor Happy Channel în transmisiunea live pe Facebook.

Pe Ioana Ginghină o puteți urmări în fiecare luni și marți, numai la postul de televiziune Happy Channel, în seria ”O grămadă de caramele”. Producția continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit de telespectatori NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL, luni și marți de la ora 19.00, în reluare de la 23.45, tot în zilele de luni și marți. Fii cu ochii pe Happy!

Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

COMENTARII

Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

acum 728 zile

Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 733 zile

Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

acum 756 zile

Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

acum 768 zile

În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

acum 771 zile

Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »