MIERCURI, 26 IULIE 2017

Marți, Happy Channel a fost lider de audiență cu cele trei seriale turcești. “Elif”, “Feriha” și “Elita Societății” au situat Happy Channel pe primul loc în topul televiziunilor dedicate femeilor

Marți (25 iulie), serialele turcești “Elif”, “Feriha” și “Elita Societății” au fost în topul preferințelor telespectatorilor, reușind să claseze Happy Channel pe primul loc pe nișa televiziunilor dedicate femeilor.

Cel de-al doilea episod din sezonul trei al serialului fenomen “Elif”, difuzat în exclusivitate la Happy Channel, a fost marți (25 iulie) lider de audiență pe nișa dedicată posturilor de televiziune pentru femei. În intervalul 18.59-20.00, Happy Channel a ocupat locul fruntaș, obținând 0,9 puncte de rating și 3,3% cotă de piață, în timp ce pe locul al II-lea s-a aflat TLC cu 0,4 puncte de rating și 1,3% cotă de piață. Poziția a treia i-a revenit postului DIVA, urmat în clasament de Acasă TV și Film Café.

Un alt blockbuster turcesc, difuzat la Happy Channel, “Feriha” a fost lider de audiență în intervalul 17:01-18:58, obținând 0,4 puncte de rating și 1,7% cotă de piață. Pe locul al doilea s-a clasat postul Acasă TV, înregistrând 0,2 puncte de rating și 0,9% cotă de piață.

Happy Channel a fost lider de audiență și pe intervalul 20.01-21.59, când a fost difuzat serialul turcesc “Elita Societății”. Aflat pe primul loc în topul televiziunilor dedicate, Happy Channel a avut 0,5 puncte de rating și 1,5% cotă de piață, iar pe poziția a doua s-a clasat Diva cu 0,3 puncte de rating și 0,8% cotă de piață.

În top all channels, pe targetul femei cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban, “Elif” a situat Happy Channel pe locul cinci.

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA SRL
Target: Femei 18-49 Urban

COMENTARII

Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

acum 732 zile

Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 738 zile

Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

acum 760 zile

Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

acum 773 zile

În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

acum 776 zile

Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »