LUNI, 13 MARTIE 2017

Tatiana Şelaru, despre propunerea de a o interpreta pe Ema: "Am început să plâng. Am simţit că nu este adevărat!"

Doar câteva ore ne mai despart de primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă”, a cărui premieră va avea loc astăzi, 13 martie, de la 19:45, SIMULTAN pe Happy Channel și pe Antena 1, și Antena 1 HD. iSerialul produs de Ruxandra Ion se înscrie în noile trenduri internaționale, fiind filmat integral cu telefonul mobil. 

Tatiana Şelaru, actriţa care o interpretează pe Ema în iSerialul ”Când mama nu-i acasă” spune despre ea că este total opusul personajului ei.

Tânăra actriţă a povestit cum a fost momentul în care i s-a propus să interpreteze un rol într-un serial care marchează un nou debut în istoria televiziunii din România.

"M-am uitat la toate producțiile doamnei Ruxandra Ion, am făcut figurație specială în unele dintre ele, iar acum mă simt minunat că fac parte din această echipă. Mi se pare ireal, sincer", a precizat actriţa, care nu şi-a putut stăpâni emoţiile când i s-a propus să facă parte din distribuţia filmului.

- Am început să plâng. Am simţit că nu este adevărat. Era chiar o perioadă în care nu se mai întâmpla nimic în zona de televiziune. Am zis pe loc ”DA”, a mărturisit "Ema". 

Regia serialului filmat integral cu telefonul mobil este semnată de Ruxandra Ion și Radu Grigore.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimile noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

COMENTARII

Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

acum 728 zile

Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 733 zile

Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

acum 756 zile

Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

acum 768 zile

În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

acum 771 zile

Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »