DUMINICA, 12 MARTIE 2017

Tatiana Şelaru: „Sunt multe fete rele care își bat joc de oameni pentru a obține ceea ce își doresc”

Primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă”, va avea marea premieră pe luni, 13 martie, de la 19:45, SIMULTAN pe Happy Channel și pe Antena 1 și Antena 1 HD. iSerialul produs de Ruxandra Ion se înscrie în noile trenduri internaționale, fiind filmat integral cu telefonul mobil.

Astăzi, vă facem cunoștință cu Tatiana Șelaru, care a acordat un interviu în exlusivitate pentru tvhappy.ro.

Tatiana Şelaru, actriţa care o interpretează pe Ema în iSerialul ”Când mama nu-i acasă” spune despre ea că este total opusul personajului ei. Cum este Ema, cum este Tatiana, dar și care este mesajul tinerei actrițe pentru voi, telespectatorii, aflați din interviul ce urmează.

- Ce faci tu, Tatiana, când mama nu-i acasă?

- De cele mai multe ori, nu mama nu-i acasă, ci Tatiana. Dar, atunci când eu sunt acasă și mama nu, de cele mai multe ori dorm.

- Cum te simți că faci parte dintr-o filă de istorie a televiziunii din România: ești în distribușia primului serial filmat cu telefonul mobil?

- M-am uitat la toate producțiile doamnei Ruxandra Ion, am făcut figurație specială în unele dintre ele, iar acum mă simt minunat că fac parte din această echipă. Mi se pare ireal, sincer.

- Cum ai reacționat când ai primit propunerea?

- Am început să plâng. Am simţit că nu este adevărat. Era chiar o perioadă în care nu se mai întâmpla nimic în zona de televiziune. Am zis pe loc ”DA”.

- Cum este Ema, personajul tău din ”Când mama nu-i acasă”?

- Este diferit față de mine. Ema efoarte diferită de Tatiana. Eu nu sunt atât de rea, las lucrurile să se întâmple de la sine și nu încerc să schimb cursul lucrurilor pentru că așa vreau eu. Dacă vreau ceva, încerc să obțin, dar nu așa cum obține Ema, iar ce face ea veți vedea în serial.

- Cât de ușor sau de greu îți este să joci rolul unei fete rele?

- Sincer, și asta o spun, uite, cu zâmbetul pe buze, nu-mi este chiar atât de greu pe cât mă așteptam. Nu e chiar atât de greu să fii rea. Eu, Tatiana nu sunt atât de vulcanică, asta a fost puțin mai greu pentru mine ca să îi dau viață personajului meu.

- De când au început filmările la iSerial, ai învățat să faci lucruri noi cu telefonul?

- Da! Da! Da! Am descoperit că nimic nu e imposibil.

- Se poate întâmpla în viața reală ce se întâmplă în serial?

- Da, chiar da. Sunt multe fete rele care își bat joc de oameni pentru a obține ceea ce își doresc.

- Un mesaj pentru telespectatorii Happy Channel, care se vor uita, din 13 martie, la iSerialul ”Când mama nu-i acasă”.

- Să o luați pe Ema ca pe Ema și pe Tatiana ca pe Tatiana. Să nu încurcați personajul cu mine, cea din viața reală. Aștept pe pagina de Facebook Happy Channel păreri și chiar sugestii de la voi, dragi telespectatori.

Ce se întâmplă “Când mama nu-i acasă”, happy telespectatorii vor afla începând de luni, 13 martie, pe Happy Channel! În fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, la Happy Channel se va difuza câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune. 

”Când mama nu-i acasă” este un proiect de ficțiune experiment realizat de o echipă tânără, talentată și entuziastă, pasionată de tehnologie și televiziune, coordonată de Ruxandra Ion.

Serialul are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil. 

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

COMENTARII

Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

acum 728 zile

Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 733 zile

Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

acum 756 zile

Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

acum 768 zile

În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

acum 771 zile

Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »