• MARTI, 31 OCTOMBRIE 2017

  FOTO: Vedetele Happy Channel, în ținute de Halloween. Iată cum s-au deghizat Criss, Vlad și Rapha!

  Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman și Raphael Tudor (Tudor) au intrat în spiritul Halloween și au îmbrăcat costumații speciale de sărbătoare, pregătindu-le telespectatorilor Happy Channel o ediție specială a emisiunii “Happy Night”.

  Vedetele postului Happy Channel rămân happy, chiar și atunci când se deghizează în personaje de groază! Criss, Vlad și Rapha au purtat ținute înfricoșătoare, pregătind pentru această seară (31 octombrie) o ediție “Happy Night” în ton cu Halloween, care se va difuza de la ora 23.00. În cadrul emisiunii de la postul de televiziune Happy Channel, telespectatorii pot urmări un top 3 al celor mai noi filme horror lansate la cinema.

  Astfel, Criss, Vlad și Rapha au profitat de ziua de 31 octombrie și s-au îmbrăcat corespunzător. Criss s-a deghizat într-o vrăjitoare, Rapha în vampir, iar Vlad a ales un personaj macabru.

  Nu am fost la nici o petrecere de Halloween și nici nu am apucat serbările la școală care celebrau această sărbătoare. Ce e drept, primim la ușă tot felul de copii deghizați, cărora le dăm bomboane.”, mărturisește Vlad Gherman, care de data aceasta a făcut însă o excepție pentru emisiunea pe care o prezintă.

  Pe cei trei, fanii îi pot urmări la postul de televiziune Happy Channel, în cadrul emisiunii “Happy Night”, dar și în serialul “O grămadă de caramele”. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

  acum 291 zile

  Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

  Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

  acum 297 zile

  Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

  Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

  acum 319 zile

  Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

  Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

  acum 332 zile

  În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

  Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

  acum 335 zile

  Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Antena 1


  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »