JOI, 03 AUGUST 2017

Vlad a făcut anunțul, live, pe Facebook. ”Nu știu dacă am voie să spun asta, dar...”

 Când mama nu-i acasă... Vlad spune tot din casă. Cam asta face vedeta Happy Channel. Într-o transmisiune live pe Facebook a colegelor sale, Ioana Ginghină și Tatiana Șelaru, Vlad Gherman a deconspirat un secret. 

Actorii iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, au revenit de ceva vreme pe platoul de filmare. De data aceasta, pentru un nou proiect ”O grămadă de caramele”, ce va fi difuzat pe Happy Channel, din toamnă. În timp ce o parte din echipă filma de zor la ”Blestemul”, prima parte a acestui proiect, Ioana Ginghină (Geanina din iSerial) și Tatiana Șelaru (Ema din iSerial) au intrat în direct, pe Facebook, cu fanii primului serial din România filmat integral cu telefonul. Și, cum se distrau ele ca fetele, apare și Vlad Gherman (Victor din iSerial). 

Din vorbă în vorbă, Vlad le șoptește fetelor un mare secret. Doar că... el a putut fi auzit și de fanii iSerialului ;) 

Nu știu dacă am voie să spun asta, dar am fost să fac ceva pentru proiect și e legat de muzică... Nu trebuie să aflați... am fost să fac coloana sonoră, genericul... foarte frumos. O să cânt și eu”, a scăpat Vlad porumbelul.


Produsă de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei, în regia lui Radu Grigore, mini-seria va putea fi urmărită, în această toamnă, la Happy Channel. Realizat de o echipă tânără, inovatoare și entuziastă, după un format nou, care se înscrie în trendurile internaționale, primul serial din România filmat integral cu telefonul mobil -“Când mama nu-i acasă” s-a bucurat de un mare succes în mediul online. iSerialul a avut peste opt milioane de vizualizări, rezultat înregistrat pe canalele de youtube Happy Channel și Antena 1. În urma performanței obținute, actorii s-au întors, pe platourile de filmare, dând startul înregistrărilor pentru prima parte a proiectului „O grămadă de caramele”.

Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Ioana Ginghină, Andreas Petrescu, Virginia Rogin, Doinița Oancea, Augustin Viziru, Silviu Mircescu, Bubu Cernea, Tatiana Șelaru, Rapha, Ada Dumitru și Elena Șeulean sunt doar câțiva dintre actorii, pe care telespectatorii îi pot urmări, în această toamnă, la Happy Channel.

Mini-seria “Blestemul” este creată de Ruxandra Ion și Simona Macovei (scenarist pentru “Regina”, “Inimă de Țigan”, “Pariu cu Viața”), iar regia este semnată Ruxandra Ion si Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la Domiciliu”, “Îngerașii”, “Pariu cu Viața”).

COMENTARII

Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

acum 728 zile

Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 733 zile

Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

acum 756 zile

Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

acum 768 zile

În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

acum 772 zile

Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »