LUNI, 06 MARTIE 2017

Vlad, despre filmările pentru primul iSerial din România: ”Eram cam speriat după primele zile de filmare”

A mai rămas doar o săptămână până la premiera primului iSerial din România, produs de Ruxandra Ion și filmat integral cu telefonul mobil, “Când mama nu-i acasă”. Protagoniștii acestui proiect unic în România s-au întâlnit, luni, 6 martie, cu reprezentanții presei, pentru vizionarea primului episod, ce va fi difuzat pe Happy Channel, luni, 13 martie, ora 19.45.

La această întâlnire, Vlad Gherman a vorbit despre personajul său, Victor, dar și despre ce înseamnă pentru el acest proiect inovator.

”Noi facem mai multe lucruri pentru acest iSerial, nu suntem doar actori, ajutăm la tot ce se întâmplă. Facem mai multe lucruri pentru că ne place, pentru că vrem să iasă totul foarte bine. Este o provocare pentru noi toți, nu doar pentru actori. Este un rol total diferit de ce am făcut până acum. Ador actoria și este o provocare pe care am acceptat-o din prima și vreau să îi mulțumesc doamnei Ruxandra Ion pentru că m-a cooptat în acest proiect. Suntem foarte veseli, optimiști. Muncim foarte mult, filmăm 12 ore pe zi, dar nu se simte oboseala. Eram cam speriat după primele zile de filmare, credeam că vom muri dacă o vom ține așa, dar, iată, nu am murit, și continuăm în ritmul acesta, cu veselie, cu optimism”, a declarat Vlad la întâlnirea cu presa.

La 13 martie, va avea loc marea premieră a serialului ”Când mama nu-i acasă”, ce va fi difuzat de Happy Channel, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, iar duminica, de la 19:00 la 20:00, integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune.

"Victor e un tip complicat, e nesuferit și e foarte trist și are și de ce, pentru că i-a murit iubita acum șase ani într-un accident de mașină, iar de atunci viața lui e alb, negru și multe nuanțe de gri", spune Vlad Gherman despre personajul său din iSerialul "Când mama nu-i acasă",

”Când mama nu-i acasă” are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și de Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

Primul iSerial filmat în întregime cu telefonul mobil este un proiect de ficțiune experiment realizat de o echipă tânără, talentată și entuziastă, pasionată de tehnologie și televiziune, coordonată de Ruxandra Ion.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil. 

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

COMENTARII

Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

acum 728 zile

Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 733 zile

Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

acum 756 zile

Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

acum 768 zile

În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

acum 771 zile

Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »