MIERCURI, 31 IANUARIE 2018

Aceste zodii vor trece în scurt timp printr-o despărțire dureroasă

 Foto: pixabay.com

 Specialiștii spun că, anul acesta, anumite zodii vor suferi foarte mult. Și asta pentru că viața lor amoroasă va fi zguduită din temelii de o despărțire neașteptată. Așadar, iată care sunt cele trei zodii care vor avea de suferit în 2018.

BERBEC

Chiar dacă acești nativi sunt în starea de negare, se confruntă cu anumite conflicte în cuplu și nu se mai înțeleg la fel ca la început cu partenerul de viață. Este posibil ca în anul 2018 să aibă de suferit din punct de vedere sentimental și se poate ca noul an să le aducă o despărțire. Totuși, nu ar trebui să sufere pentru că ce este pentru ei cu adevărat, este pus deoparte.

S-ar putea ca această despărțire să fie cel mai bun lucru care li s-ar putea întâmpla acestor nativi. Cel mai bine este să rămână doar cu părțile bune din relație și să nu mai gândească negativ.

LEU

Deși au luptat mult să găsească pe cineva alături de care să construiască ceva frumos, acești nativi vor realiza că acea persoană nu le este predestinată. Nu mai comunică la ca început și vor ajunge să se certe din orice nimic. Se vor îndoi de fidelitatea partenerului lor și chiar s-ar putea să aibă parte de surprize neplăcute.

Chiar dacă leii vor fi dezamăgiți și triști, este mai bine să privească doar partea plină a paharului pentru că doar așa vor avea satisfacțiile pe care și le doresc pe celelalte planuri.

SCORPION

Se știe despre acești nativi că sunt extrem de pasionali și dedicați relației atunci când se îndrăgostesc. Cu toate acestea, acești nativi sunt campioni când vine vorba de relații eșuate. Nativii născuți sub acest semn zodiacal fac cele mai proaste alegeri în materie de parteneri și primesc doar persoane nepotrivite în viața lor. Vor realiza că nu se potrivesc deloc cu partenerul lor și de aceea, vor suferi în acest an.

Sursa: estisuperba.ro

COMENTARII

Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

acum 347 zile

Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

acum 348 zile

ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

acum 352 zile

Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

acum 352 zile

În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »