• MIERCURI, 03 IANUARIE 2018

  Anul 2018 este anul acestor 3 zodii – Dumnezeu le dă totul!

  Anul 2018 va fi  mai bun decât precedentul, iar asta o semnalează astrele. Însă nu toate zodiile vir beneficia de ajutor divin la tot pasul, ci unele trebuie să depună mult mai mult efort pentru a obține ce-și doresc.

  Dintre cei care nu vor trebui decât să ridice un deget, și totul se va rezolva- se numără următorii nativi.

  RAC:

  Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor începe anul 2018 cu mult entuziasm și optimism, având în vedere faptul că 2017 se va termina excelent pentru ei și nimic nu le va putea schimba starea de spirit.

  Racii sunt familiști convinși și se vor bucura de momente unice alături de cei dragi. Se vor simți cu adevărat norocoși că au astfel de persoane în viața lor și, mai ales, vor știi că sunt iubiți necondiționat.

  Racii vor avea mari reușite și pe plan sentimental. Este posibil să întâlnească pe cineva chiar din luna ianuarie 2018, o persoană cu totul specială, iar lucrurile dintre ei vor evolua în bine.

  Este posibil ca acești nativi să se mute la casă nouă din primăvara noului an și-și vor îndeplini astfel o dorință pe care o tratau doar ca pe un vis imposibil de atins.

  FECIOARĂ:

  Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor călători foarte mult în anul 2018 și vor avea parte de revelații uriașe pe care ar face bine să le transforme în oportunități. Nu ar trebui să refuze nici o ocazie de a avea un trai mai bun.

  Pentru fecioare, dragostea, cariera și familia sunt cele mai importante lucruri și deși le va fi destul de greu, vor reuși să se împartă în toate locurile, fără să se simtă nimeni neglijat.

  Noul an le va aduce acestor nativi multă energie și putere de muncă. Acest lucru va favoriza câștigurile financiare care le va permite fecioarelor să își îndeplinească toate dorințele, atât pe ale lor, cât și pe ale celor dragi.

  Pentru acești nativi, lunile iunie, iulie și noiembrie vor fi cele mai romantice și pline de pasiune.

  PEȘTI:

  Peștii vor avea un an bogat și la propriu, dar și la figurat, un an cum nu au mai avut de multă vreme. Se vor simți în sfârșit împliniți pe plan profesional pentru că vor avea multe bucurii.

  Se vor remarca prin intermediul ideilor lor ingenioase și vor investi mult pentru că vor avea de unde. Acest lucru va atrage atenția celor din jur, dar și invidia multora.

  Pe plan amoros vor avea o surpriză plăcută pentru că va avea loc un eveniment major în viața lor. Fie își vor întâlni jumătatea, fie se vor căsători.

  Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor căpăta mai multă încredere în ei și vor fi capabili să meargă cu entuziasm pe un drum strălucitor care l va oferi un viitor la fel de strălucit.

  sursă: estisuperba.ro

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 320 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 321 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 325 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 325 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Antena 1


  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »