DUMINICA, 27 AUGUST 2017

Ce spune ora la care te-ai născut despre tine? Iată cum îți este influențat destinul în funcție de ora la care ai venit pe lume

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat cum ne influențează de-a lungul vieții ora nașterii și când începe să-și manifeste efectul ascendentul

În emisiunea "Adevăruri ascunse" numerologul a vorbirt, pe larg, despre caracteristicile fiecărei persoane, în funcție de ora la care s-a născut.

Cei care sunt născuți între orele 20 și 22 sunt guvernați de planeta Soare, cea care aduce viață. Acestea sunt persoane încrezătoare în forțele proprii, sunt loiali, nu sunt ranchiunoși, sunt buni sfătuitori, comunică extraordinar de bine.

Persoanele născute între orele 22-24 - sunt patronați de Lună. Sunt sensibili, sunt de ajutor, sunt un fel de ”mama răniților”, au mult simț matern, îi alină pe suferinzi. De multe ori, au tendința să trăiască în trecut.

Cei care s-au născut între orele 24-02 Sunt Mercurieni, guralivi, foarte buni în comunicare, independenți, vor să fie lăsați liberi, tot ce înseamnă muncă, locuință, partener trec pe locul al doilea. 

Persoanele născute între orele 2-4 sunt guvernate de Venus. Sunt persoane romantice, dar și farte conștiincioși, mai ales când vine vorba să facă și să administreze bani. Sunt persoane calculate, cărora nu le place să le lipsească ceva din casă.

Cei născuți în intervalul orar 4-6 sunt guvernați de Marte. Au multă vitalitate, sunt competitivi, pasionali, impulsivi, nu se lamentează atunci când au căzut. 

Oamenii născuți între orele 6-8 au planeta guvernantă de Neptun - sunt plini de spiritualitate, căutătorii de mistere, au o intuiție ieșită din comun, au soluții în indiferent ce impas s-ar afla.  Sunt preciși, sistematici,  sunt vizionari...

Descoperă în clipul alăturat ce planete îi guvernează pe cei născuți la celelalte ore și care sunt caracteristicile lor. 

COMENTARII

Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

acum 648 zile

Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

acum 649 zile

ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

acum 653 zile

Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

acum 653 zile

În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »