LUNI, 12 FEBRUARIE 2018

HOROSCOP marți, 13 februarie 2018. Trei ceasuri rele. Cine are ghinon în ziua asta?

 Și marți, și 13! Este sau nu o zI cu ghinion? Astrologii avertizează că ziua de 13 februarie nu este prielnică pentru a lua decizii importante, de aceea este bine să le amânați. Iată ce spune horoscopul zilei de marți 13 februarie 2018.

ZODIA Berbec

În prima parte a zilei este posibil să resimțiți o stare de apatie și să nu va puteți concentra. În activitatea profesională și în afaceri, eastrolog.ro va sfătuiește să fiți foarte atent, să nu luați decizii în grabă și să nu va asumați riscuri.

ZODIA Taur

Se întrevede o dimineață relativ dificilă, cu dificultăți de concentrare și de comunicare. Vă sfătuim să amânați activitățile importante în plan profesional și să fiți precaut în relațiile cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri.

ZODIA Gemeni

S-ar putea să primiți o propunere de asociere într-o afacere cu o persoană mai în vârstă sau care are mai multă experiență decât dumneavoastră. Va sfătuim să nu luați o decizie finală fără să va consultați cu partenerul de viață. Este posibil că situația financiară să nu fie foarte bună, dar sunt șanse de redresare în scurt timp.

ZODIA Rac

În prima parte a zilei este posibil să nu vă simțiți în cea mai bună formă fizică și intelectuală, iar capacitatea de concentrare ar putea fi diminuată.
Este recomandat să evitați discutarea unor chestiuni importante în plan profesional, fiindcă riscați să luați decizii neinspirate.

ZODIA Leu

Sub influența contextului astral de azi, aveți tendința de a fi distrat și neatent. Prin urmare, este recomandat să amânați activitățile și deciziile importante în plan profesional și în afaceri. În a doua parte a zilei aveți posibilitatea să rezolvați diverse chestiuni de rutină pe care le-ați tot amânat în ultima vreme.

ZODIA Fecioară

În prima parte a zilei este posibil să fiți indispus fără un motiv clar și să aveți dificultăți de concentrare. Vă sfătuim să nu începeți activități sau proiecte pe care nu le-ați pregătit temenic, pentru că riscați să nu le puteți duce până la capăt.


ZODIA Balanță

Înainte de amiază s-ar putea să fiți cam distrat și să întâmpinați dificultăți în comunicarea cu cei din jur. Se pare că intuiția nu funcționează foarte bine azi, așa că ar fi indicat să nu luați decizii fără să va sfătuiți cu cei apropiați.

ZODIA Scorpion

Traversați o perioadă favorabilă pe plan sentimental. Este posibil chiar să fiți dispus să faceți o declarație de dragoste. În plan profesional și în afaceri ar fi bine să nu va asumați niciun risc.

Citește continuarea pe a1.ro.

COMENTARII

Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

acum 350 zile

Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

acum 351 zile

ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

acum 355 zile

Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

acum 355 zile

În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »