VINERI, 16 FEBRUARIE 2018

Horoscop martie 2018. Marte și Mercur devin retrograde. Iată cum vor fi influențate zodiile de această traiectorie a planetelor

 Foto: pixabay

 În luna martie, anunță astrologii, două planete vor intra pe o traiectorie retrogradă: Marte și Mercur. Pentru a afla ce influență are această schimbare în viața dumneavoastră, trebuie să luați în calcul efectele produse atât asupra zodiei în care v-ați născut, cât și a celeia care cosrespunde ascendentului dumneavoastră, spun specialiștii eastrolog.ro.

Martie 2018 este o lună  cu surprize, răsturnări de situație și… dureri de cap.

Prima parte a lunii este cea mai bogată în oferte. Până la 17 martie 2018 ne aflăm sub influența trigonului Marte-Uranus, un aspect motivant, dinamic, plin de curaj, inițiativă și dorință de înnoire, iar până la 20 martie, sub influența trigonului Soare-Jupiter, considerat aducător de șansă și oportunități și deschizător de noi și largi orizonturi. Ambele configurații dau energie, curaj, încredere și optimism, ambele sunt progresiste și constructive.


***Citește și horoscopul lunii februarie, care sunt zilele norocoase ale zodiilor în această lună și care este horoscopul banilor în luna februarie***


La 17 martie, Marte își începe ciclul retrogradării, în decursul căruia va mătura dus-întors Capricornul și Vărsătorul, până în noiembrie 2018. Marte va fi efectiv retrograd între 26 iunie și 27 august, dar retrogradarea are impact asupra ambelor case ocupate de Vărsător și Capricorn din horoscopul fiecăruia.

Domeniile de viață pe care le influențează Marte retrograd vor deveni foarte active, vor fi motivante, vor consuma multă energie și în legătură cu ele se vor lua decizii și vor apărea rezultate, dar pot fi și o sursă de stres, conflict, griji, necazuri sau pierderi. 

Tot în luna martie 2018 se află și Mercur în ciclul retrogradării: intră în Berbec la 6 martie, începe să retrogradeze la 23 martie, își reia mersul direct la 15 aprilie, iar la 13 mai iese din Berbec și ciclul se încheie. Acest ciclu are de-a face cu iuțeala de minte și replica promptă, dar și cu greșelile de calcul sau de judecată comise din viteză, cu irascibilitatea, vorbele scăpate la nervi, erorile de comunicare, accidentele la drum ori rezultate din mânuirea grăbită/imprudentă a unor lucruri periculoase. Lucrurile devin și mai complicate în perioada 23 martie - 15 aprilie 2018, când Mercur este efectiv retrograd.

COMENTARII

Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

acum 850 zile

Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

acum 851 zile

ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

acum 855 zile

Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

acum 855 zile

În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »