VINERI, 26 IANUARIE 2018

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. Săptămâna aceasta, totul se învârte în jurul banilor şi în jurul carierei

 Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Berbec

În această săptămână eşti pierdut în propriile gânduri, iar toţi ceilalaţi par la fel pentru tine. Ne este stilul tău să fii introvertit, însă ai nevoie de momentele tale de pauză şi meditaţie. Spre sfârşitul săptămânii, starea ta de spirit se va schimba considerabil.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Taur

Vei simţi fiecare sentiment mai intens decât în mod normal, căci starea ta emoţională este întinsă la maximum. Va fi o săptămână plină de pasiune, însă încearcă să nu devii prea emoţional în legătură cu lucrurile minore care se ivesc.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Gemeni

Totul ţi se pare foarte complicat şi nu îţi doreşti să intri prea mult în detalii. Simţul observaţiei se află în repaus şi nu îţi doreşti să îl foloseşti prea mult. Spre sfârşitul săptămânii, vei fi apropiat, în mod deosebit, de un anumit prieten faţă de care nu ai fost atât de deschis iniţial.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Rac

Nu ştii ce este de făcut pe viitor. Parcă nu îţi găseşti locul şi nu ştii încotro să te îndrepţi. De fiecare dată când eşti pe punctul de a lua o discuţie, te simţi copleşit de emoţie. Încearcă să apelezi la opinia unui om apropiat ţie, căci este posibil să reacţionezi impulsiv.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Leu

Lucrurile nu sunt aşa cum par la prima vedere, iar tu nu vrei să te mulţumeşti cu aparenţele. Deşi cei din jurul tău par fericiţi, cu cât „sapi” mai adânc, cu atât găseşti mai multe nemulţumiri. Îţi doreşti să ai în jur oameni cu adevărat fericit, aşa că faci tot ce poţi pentru a ajuta.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Fecioară

Eşti o persoană destul de analitică, iar acest lucru se vede cel mai bine acum. Totuşi, dacă ai îndoieli, vorbeşte cu o persoană apropiată despre ceea ce gândeşti. Acest lucru te va ajuta să percepi altfel realitatea. Îţi petreci săptămâna analizând tot ceea ce este în jurul tău.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Balanţă

Săptămâna aceasta se învârte în jurul banilor şi în jurul carierei. Toată atenţia ta se îndreaptă spre sfera muncii, aşa că nu îţi mai rămâne timp pentru a te relaxa sau pentru a le oferi atenţie persoanelor speciale din jurul tău. Sfârşitul săptămânii te va prinde extenuat.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Scorpion

În această săptămână vei fi înconjurat de mai mulţi prieteni decât ţi-ai fi imaginat vreodată. Oamenii îşi dorească să petreacă timp cu tine, iar energia cu care te încarcă te va ajuta să treci cu bine peste obstacolele care se ivesc la locul de muncă.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Săgetător

Ai avut nişte vise ciudate în ultima vreme, aşa că în această săptămână te gândeşti doar la ele. Vrei să le analizezi şi îţi doreşti să înţelegi semnificaţia lor. Cel mai bun mod prin care îţi poţi găsi răspunsurile este să le povesteşti celor apropiaţi ceea ce visezi.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Capricorn

Începutul săptămânii se concentrează doar asupra prietenilor tăi. Îţi doreşti să petreci cât mai mult timp cu ei şi să îi ajuţi să treacă peste problemele pe care le întâmpină. Spre sfârşitul săptămânii, ai nevoie de ajutor, iar acum este momentul în care îţi selectezi adevăraţii prieteni.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Vărsător

Nu eşti sigur ce vrei să faci cu viitorul tău, motiv pentru care nu eşti tocmai sigur dacă îţi place ceea ce faci în prezent. Eşti într-o situaţie dificilă şi ai nevoie de ajutorul familiei pentru a trece peste. Petrece nişte timp de calitate cu ei şi vei reajunge pe linia de plutire.

Horoscop 29 ianuarie - 4 februarie. ZODIA Peşti

Întotdeauna ţi-a plăcut să ajuţi oamenii din jurul tău, ceea ce faci şi acum, însă simţi că mulţi dintre cei pe care îi ajuţi vor să profite de bunătatea ta. Ignoră aceste gânduri şi fă ceea ce simţi. Spre sfârşitul săptămânii, romantismul îşi face simţită prezenţa.

sursa: jurnalul.ro

COMENTARII

Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

acum 347 zile

Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

acum 348 zile

ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

acum 352 zile

Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

acum 352 zile

În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »