VINERI, 02 FEBRUARIE 2018

Horoscop săptămânal 5-11 februarie 2018. Iată care sunt zodiile răsfățate ale săptămânii

 Horoscop săptămânal  5-11 februarie 2018 ZODIA Berbec:

Lucrurile nu se întâmplă întotdeauna atunci când îți dorești. Răbdarea este cheia succesului pentru tine. Ești o fire agitată și explozivă. Aceste caracteristici ale personalității tale te dezavantajează în plan profesional.

Horoscop săptămânal 5-11 februarie 2018 ZODIA Taur:

Ești o persoană magnetică în plan social. Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Gelozia pe care o stârnești în colegi nu poate fi însă de bun augur.

Horoscop săptămânal 5-11 februarie 2018 ZODIA Gemeni:

Această săptămână începe cu o aură pozitivă. Te lași dusă de val de tot ceea ce trăiești în prezent. Nu îți mai pui întrebări în legătură cu ceea ce simți, ci doar îți dai voie să simți. Starea de sănătate însă nu este prea bună în această perioadă.

Horoscop săptămânal 5-11 februarie 2018 ZODIA Rac:

Tensiunea psihică acumulată în timp începe să își arate efectele negative. În plan profesional, această săptămână este ceea ce ai nevoie pentru a te face remarcată. Modul în care ești construită psihologic te ajută să fii productivă în condiții de stres.

Horoscop săptămânal 5-11 februarie 2018 ZODIA Leu:

Domeniul profesional în care lucrezi este unul antrenant. Trebuie să ai o tărie psihică extraordinară pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante. Persoană iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci.

Horoscop săptămânal5-11 februarie 2018 ZODIA Fecioară: 

Influențe astrale agresive vor încerca să te dezechilibreze pe parcursul acestei săptămâni. Te vei afla față în față cu situații dificile și solicitante din punct de vedere psihic. Tăria de caracter și siguranța de sine te vor ajuta să iei deciziile cele mai bune.

Horoscop săptămânal 5-11 februarie 2018 ZODIA Balanță: 

Persoanele apropiate se încred în capacitatea ta de a discerne binele de rău. Cu toate acestea, lucrurile nu se întâmplă în direcția care trebuie. Te lași dusă de val, acționezi impulsiv, oferi gratuit insulte și ai tendința să fii agresivă.

Horoscop săptămânal 5-11 februarie 2018 ZODIA Scorpion:

Uranus continuă să își pună amprenta asupra vieții tale sentimentale. Partenerul este singura persoană de care ai nevoie atunci când nu mai ai încredere în ține. Te simți epuizată din cauza situațiilor stresante prin care treci la birou.

Citește continuarea aici.

COMENTARII

Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

acum 347 zile

Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

acum 348 zile

ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

acum 352 zile

Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

acum 352 zile

În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »