• VINERI, 05 IANUARIE 2018

  Horoscopul săptămânii 8-14 Ianuarie: Zodii care pierd mulți bani, altele care îi câștigă! E cod roșu la finanțe

  BERBEC

  De marți până joi, te-ai putea găsi într-o pasă reflexivă, dar destul de inflexibil în gândire. Deși de regulă ești deschis/ă la idei noi, ești pasibil/ă la finele săptămânii să cedezi tendinței de a fi încăpățânat/ă spre nenorocul tău. Privește-te obiectiv și dacă sesizezi că persistă unele idei cu caracter negativ, alege să-ți îndrepți mintea către altceva. E-n puterea ta să-ți schimbi vibrația.

  Iată o săptămână lucrătoare cu potențial productiv pentru nativii/ele acestui semn care lucrează în asociere cu alte persoane ori așteaptă soluționarea unui eventual caz de succesiune. Contextul astral al zilelor de miercuri și vineri indică faptul că situația s-ar putea aranja în favoarea lor. Dacă primești o ofertă de colaborare avantajoasă sau de perspectivă zilele acestea, profită de ea.

  TAUR

  În cursul zilei de luni, Luna traversează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea să nu te prea simți în apele tale. Bine ar fi să nu te aștepți ca-n această zi să dispui de prea multă putere de muncă ori concentrare. Dacă ți se înmânează sarcini solicitante-n aceste zile și nu vrei să dezamăgești, mai bine ai explica faptul că nu ești în cea mai bună formă.

  Așa cum spuneam, contextul astral al intervalului marți-joi ți-ar putea crea impresia că ai pășit în zona crepusculară de îndată ce ai trecut pragul biroului. Probabil colegii îți par aerieni, lucrurile se derulează-ntr-un ritm bizar și se-ntâmplă tot felul de evenimente care frizează neobișnuitul. Cu cât ești mai flexibil/ă în aceste zile, cu atât șansele de a depăși situația sunt mai mici.

  GEMENI

  De marți până joi, Luna traversează casa sănătății tale fizice, fapt care denotă că mijlocul acestei săptămâni te-ar putea găsi destul de stresat/ă și agitat/ă, preocupat/ă probabil să-ți (re)găsești echilibrul, misiune care se poate dovedi nu foarte simplu de îndeplinit. Nu lăsa imprevizibilul să-ți ducă la frustrări, mai ales dacă vrei ca bunăstarea ta mentală să se răsfrângă asupra celei fizice.

  În cursul zilei de luni, dificultățile de comunicare experimentate în interacțiunile cu asociații, clienții și colaboratorii în ultimele săptămâni ar putea dispărea cu totul. Marți și miercuri, tratează cu seriozitate și profesionalism sarcinile primite întrucât ești pasibil de erori care nu-ți stau în obișnuință. Sunt posibile, de asemenea, neînțelegeri între tine și colegii de muncă atunci.

  RAC

  S-ar părea că tocmai zilele de weekend, mai precis cea de vineri și sâmbătă, vor fi cele care să-ți creeze oarece probleme la acest capitol. Încearcă să nu adopți o atitudine demonstrativă cu ultima fărâmă de energie de care mai dispui la sfârșit de săptămână. Conserv-o atent și nu-ți lua mai multe angajamente decât poți duce. Altfel, riști să începi săptămâna viitoare sleit de puteri.

  Zilele de luni, marți și miercuri pot veni la pachet cu șanse de a te alătura unei afaceri sau echipe care promite marea cu sarea. Dacă trebuie să faci o donație mai mult decât generoasă ori să investești destul de mult fără a avea nicio garanție că s-ar putea întoarce cândva, poate n-ar fi rău să o refuzi politicos. Șansele sunt mari să fie vorba de o posibilă escrocherie sau ceva păgubos.

  LEU

  De joi încolo, Mercur călătorește prin Capricorn căruia-i corespunde casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se anunță câteva săptămâni în care tensiunea mentală și solicitarea fizică sunt la ele acasă. Asigură-te că te odihnești suficient și că te detașezi mental de gândurile mai puțin plăcute. Altfel, următoarea perioadă nu va fi prea grozavă.

  Începând de joi, se prefigurează o perioadă aglomerată și solicitantă din punct de vedere personal, deci asigură-te că ești organizat/ă și ți-ai planificat treburile așa cum se cuvine. Ar putea apărea, de asemenea, discuții în contradictoriu cu partenerul pe seama banilor, dar atâta timp cât nu le lăsați să vă afecteze viața de cuplu, nu vă vor influența într-o prea mare măsură.

  FECIOARĂ


  Astrele par să nu-ți rezerve nimic major pe acest plan săptămâna aceasta, dar rămâi precaut/ă ca de obicei. Dacă este vorba de ceva serios neașteptat, iar neplăcerile sunt mai mult decât trecătoare, nu ezita să consulți un medic. Ți se oferă această recomandare întrucât ești cam încăpățânat/ă perioada aceasta, preferând să te tratezi de unul/a singur/ă, după ureche.

  Pe cât posibil, încearcă să nu pui pe tapet, în conversațiile cu asociații, clienții și colaboratorii purtate de marți până joi, subiecte de discuție care v-ar putea aduce la cuțite. Nu sunt prea receptivi și riști să faci mai mult rău decât bine. Financiar vorbind, se anunță cod roșu în prima zi a săptămânii când e posibil să dai mai mult decât iei. Încearcă să reduci la minimum cheltuielile.

  BALANȚĂ

  Nu ești genul care să-și iasă din pepeni prea ușor, dar când se-ntâmplă, ca de exemplu lunea aceasta, spui lucruri pe care la puțin timp după ajungi să le regreți. Trebuie să-nțelegi că a face pe inabordabilul/a nu-i întotdeauna cea mai bună soluție pentru a te feri de dezamăgiri. Dacă vrei să te ții departe de ele, nu trebuie decât să comunici în mod pașnic ceea ce te nemulțumește.

  Luna se mișcă vineri și sâmbătă prin casa banilor, indicându-ți că atitudinea ta în raport cu finanțele trebuie să intre într-o nouă etapă. Caută metode de a-ți suplimenta veniturile și de a-ți valorifica economiile și bunurile. Nu trebuie decât să ieși din zona de confort și să-ndrăznești să-ncerci ceva nou. Conturează-ți un plan, iar când te simți pregătit/ă, pune-l în aplicare numaidecât.

  SCORPION

  Luna se plimbă prin zodia nașterii tale de marți până joi, motiv pentru care te-ar putea paște stări de spirit schimbătoare care te-ar putea deruta atât pe tine, cât și pe cei din jurul tău. Încearcă să găsești ceva stabil de care să te agăți. Nu este indicat să fie o persoană sau o situație, ci caută ca acel ceva să țină de tine. Tot ceea ce poți controla sunt propria persoană și reacțiile tale.

  De marți până joi, poți trece prin probleme de relaționare, deci concentrează-te, dacă ai posibilitatea, pe sarcini de lucru individuale. Zilele de weekend ar putea atenta la stabilitatea bugetului tău. Miercuri și/sau joi, te poți confrunta din nou cu o comunicare defectuoasă, deci caută să te faci înțeles/ă cât mai bine. Ia-ți măsuri de siguranță dacă te lasă aparatura la greu.

  SĂGETĂTOR

  Tot weekend-ul stă sub influența tranzitului Lunii prin casa subcoștientului din horoscopul tău general. Nu-i exclus să te regăsești, la sfârșitul săptămânii, într-o dispoziție nu tocmai bună sau chiar să te supere una-alta. O atitudine echilibrată și mici schimbări aduse felului tău de a gândi sunt suficiente pentru a te asigura că nu-i vorba decât de o stare trecătoare mai puțin bună.

  Dac-ai avut recent realizări remarcabile la serviciu, așteaptă-te ca ziua de luni să-ți aducă un bonus sau o primă deloc mică. Evită totuși s-o investești în idei de afaceri insuficient plănuite sau care nu prezintă garanții solide. De joi încolo, se-ntrevăd mai multe șanse de câștig la orizont, iar ciondănelile cu colegii de muncă se mai răresc. Totul pare să meargă înspre bine pe acest plan.

  CAPROCORN

  De joi încolo, Mercur se află în casa vitalității din horoscopul tău general, fapt pentru care ți se recomandă să te interesezi mai abitir decât de obicei cum anume ți-ai putea îmbunătăți stilul de viață și alimentație. Acum ar fi momentul potrivit să faci unele controale de rutină sau să ceri părerea mai multor specialiști dacă te confrunți cu o afecțiune care îți dă bătăi de cap.

  Nu te aștepta la o săptămână lucrătoare prea încărcată. Conform astrelor, nu vei avea parte de evenimente importante la birou zilele acestea. Cu toate acestea, ține cont că și multe planete se găsesc acum în zodia nașterii tale, fapt pentru care ți se recomandă multă prudență la serviciu, precum și în interacțiunile sociale avute cu cei cu care împarți biroul. Reflectorul este pe tine.

  VĂRSĂTOR


  De joi încolo, Mercur se plimbă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, oferindu-ți șansa de a înțelege mai bine ce se petrece în jurul tău și unde te situezi tu emoțional în raport cu aceste evenimente încărcate din acest punct de vedere. Ține cont totuși că acest lucru presupune să ai ochi de văzut și urechi de auzit. Depinde numai de tine să folosești acest tranzit.

  În zilele de luni și marți, pune mai mult accentul pe treburile birocratice și încearcă să rezolvi atunci tot ceea ce ține săptămâna aceasta de ghișeele instituțiilor publice. De vineri încolo, se cer discutate anumite chestiuni financiare, cu atât mai mult dacă atât tu, cât și partenerul de viață și/sau afaceri trageți la fel de mult la căruță. Îndatoririle și beneficiile trebuie să fie echilibrate.

  PEȘTI

  Începutul săptămânii te surprinde cu bateriile încărcate la un nivel destul de înalt, dar există riscul și să absorbi energiile din jurul tău și să le permiți să te afecteze prea mult. Ideea ar fi să eviți orice fel de situație care te-ar putea aduce într-o asemenea stare. Cu cât reușești să te ții mai departe de ele, cu atât te vei simți mai puțin amenințat/ă de vibrațiile negative din preajma ta.

  Mercur își face simțit cel mai puternic influența în casa partenerilor de afaceri, a clienților și a colaboratorilor de joi încolo, motiv pentru care ar fi de dorit să te concentrezi asupra lor în săptămânile următoare. Dacă ești în tratative în vederea legării unei asocieri cu cineva important, indicat ar fi totuși să lași negocierile mai moale săptămâna aceasta. Nu-i momentul să fii agresiv.

  sursă: astrodex.ro

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 320 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 321 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 325 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 325 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Antena 1


  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »