• MARTI, 02 IANUARIE 2018

  Horoscopul zilei 2 ianuarie. PEȘTI: te așteaptă o discuție amplă și plină de neprevăzut cu partenerul

  Zodia Berbec

  Este o zi în care relațiile cu familia și activitățile necesare îmbunătățirii traiului domestic îți acaparează toate forțele. Se pot relua discuții importante legate de bunuri patrimoniale, moșteniri sau sume de bani pe care dorești să le investești într-o casă părintească sau să ajuți o rudă dragă. În orice situație legată de neamul din care provii, fii prudent și chibzuit la investiții.

  Zodia Taur

  Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, fie la rude, prieteni apropiați, fie deja trebuie să pleci într-o delegație profesională. În planurile tale de astăzi pot interveni zgomotos partenerul de viață sau colaboratorii profesionali. Ascultă și de sfaturile acestor persoane, chiar dacă asta ar însemna să-ți modifici programul sau poate chiar conduită. După-amiază ți-ar prinde bine lecturi ușoare.

  Zodia Gemeni

  O zi în care s-ar putea să-ți rotunjești veniturile, fie primind o sumă de bani restantă de la serviciu, fie cineva apropiat îți face cadouri sau favoruri deosebite. Pe de altă parte va trebui să cheltuiești ceva bani pentru necesitățile zilnice. Tot ce ține de regimul financiar este învăluit într-un mister greu de pătruns, așa încât fii foarte atent la fiecare bănuț pe care îl primești sau îl cheltuiești.

  Zodia Rac

  Ai multă energie astăzi, dar și reacții imprevizibile. Ești tentat să te apuci de mai multe treburi deodată, fie la serviciu, fie acasă. Alege prioritățile care te privesc doar pe tine și evită să te implici în treburile altora. Prietenii sau protectorii te pot sprijini în demersurile tale, însă bine ar fi să te bazezi numai pe tine. Sunt șanse mari să te desprinzi de relații considerate până nu demult valoroase.

  Zodia Leu

  Stările tale de spirit sunt schimbătoare, de aceea ar fi bine să fii discret și să te gândești pe îndelete la ale tale. Este nevoie să abordezi o nouă strategie de relaționare cu ceilalți și un nou mod de a reacționa în fața evenimentelor în care ești implicat. Profită de energia acestei zile care te ajută să fii obiectiv și să vezi noile trasee pe care ar fi bine să mergi de acum încolo. După-amiază te vei simți mai bine, dar nu forța nota.

  Zodia Fecioară

  Disputele cu persoanele din anturajul apropiat vor fi la cote mari. Amalgamul de situații în care ești implicat sau îndemnat să te implici alături de prieteni nu prea îți este de folos. Ține-te departe de fascinația pe care aceste persoane o exercită asupra ta, pentru că în spatele acesteia se pot ascunde lucruri neplăcute sau nepotrivite ție. Plimbă-te în aer liber, hrănește-te sănătos și dormi mai mult.

  Zodia Balanță

  Ședințele și dialogurile profesionale cu șefii sau reprezentanții oficiali ai unor instituții sunt temele principale ale zilei. Fii prudent și prezent în toate, ascultă mai mult și vorbește doar când ești întrebat. Este posibil să fii înțeles greșit, chiar dacă pe alocuri ai dreptate. Mai bine te-ai gândi la un plan de imbunataire a imaginii tale publice.

  Zodia Scorpion

  Sufletul tău are nevoie de rafinare, dialoguri spirituale și de o relație apropiată cu Dumnezeu. Planifică-ți vizite în locuri încărcate de energie benefică, la expoziții de artă sau delectează-te citind într-o sală de lectură a unei librării. Totodată sunt posibile vești din și despre străinătate, însă nu pune bază pe ele. Pot apărea răzgândiri și răsturnări de situație spectaculoase.

  Zodia Săgetător

  Ziua este favorabilă pentru achitarea facturilor sau datoriilor făcute în comun cu alții. Sunt posibile nereguli în documentele financiare, de aceea ar fi bine să faci și o verificare atentă a acestora. De asemenea, alcătuiește un plan financiar pe termen lung, dar să vizezi mai mult economiile și mai puțin investițiile. Ascultă-ți vocea interioară, pentru că îți va oferi informații prețioase.

  Zodia Capricorn

  Relațiile parteneriale se pot reconfigura astăzi. Sunt posibile discuții aprinse ori cu partenerul de viață, ori cu cei de afaceri. Nu pune la suflet, deoarece lucrurile se vor întoarce peste câteva zile în favoarea ta. Totuși ar fi bine să fii mai selectiv cu aceste persoane și să ai curajul de a te desprinde de oricine te necăjește sau s-a dovedit neserios în activitățile comune întreprinse de-a lungul timpului.

  Zodia Vărsător

  Se anunță multe treburi la serviciu, dar și cele de rutină necesare casei îți solicită aportul. Relațiile colegiale sunt tensionate și ar fi bine să te ferești de sfaturile sau ajutorul lor. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, însă nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale. Controlează-ți reacțiile și îngrijește-te mai mult.

  Zodia Pești

  Energia astrală a zilei îți aduce în atenție relațiile cu persoana iubită și cele cu copiii. Dacă ești în postura de a lucra cu copiii, fii mai înțelegător cu generația tânără. Ți-ar prinde ca din când în când să privești viața prin ochii unui copil. Însă, dacă persoana iubită îți cere explicații vizavi de comportamentul tău din ultima vreme, pregătește-te de o discuție amplă și plină de neprevăzut.

  COMENTARII

  Horoscopul zilei 8 martie 2018. Acești nativi vor găsi rezolvarea problemelor sentimentale

  acum 320 zile

  Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 8 martie.

  Horoscopul zilei 7 martie 2018. Această zi este favorabilă schimbărilor. Evitați certurile!

  acum 321 zile

  ZODIA BERBEC Este o zi buna pentru a face schimbari in locuinta. Tineti cont si de parerile partenerului de viata. Nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna! Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza....

  Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Astrele nu sunt deloc favorabile. Acești nativi sunt avertizați: aveți grijă la bani!

  acum 325 zile

  Sunt nativi care vor pierde mulți bani! Cine sunt cei avertizați aflați din horoscopul pentru weekendul 3-4 martie 2018.

  Horoscop 5-11 martie 2018. Avertismentul săptămânii: nu da bani cu împrumut!

  acum 325 zile

  În săptămâna 5-11 martie, horoscopul vine cu una caldă și una rece pentru toți nativii. Specialiștii au un avertisment special pentru anumiți nativi: evitați să dai bani cu împrumut!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Antena 1


  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »